Predstavljamo
SID banner 15032022
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

ROBUST

Podjetje: ROBUST
Naslov: Arja vas 105, 3301 PETROVČE

Google maps
Občina: Žalec
Regija: Savinjska regija
Kontakti: 037038796
037038830

http://www.robust.si
Marjan Volpe
 
Vodstvo podjetja: Prokurist: Marjan Volpe, tel.: 037038807,
Direktor: Marko Krajnc
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Matjaž Erjavec, Marko Perak,
Matična številka: 6498825
Davčna številka: 50717910
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Število zaposlenih: 18
Velikost podjetja: Malo
Prihodek: 3.135.548,00 €
Delež izvoza v prihodku: 59,00 %
Tradicija od: 2013
Celotni kapital: 983.217,00 €
Države izvoza po regijah: Nemčija: 45 %
Avstrija: 15 %
Švica: 15 %
Švedska: 5 %
Avstralija: 1 %
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati: Francija, Italija, Španija, Velika Britanija
Opis podjetja: Pod registrirano blagovno znamko ROBUST izdelujemo in tržimo HIDRAVLIČNE CEPILNIKE z nazivno močjo od 13 do 25 ton lastne zasnove, DROBILNIKE lesa, lesnih odpadkov, palet in podobnega materiala. Leta 2018 smo gozdarski program še razširili z OVIJALCI DRV in PLATOJI. Naša ekipa razvoja, proizvodnje in montaže skrbi, da se izdelki ponašajo z inovacijami, patenti in modelnimi zaščitami, so izdelani po EU standardih ter izpolnjujejo vse varnostne in zdravstvene zahteve. Neprestano stremimo k izboljšavam in dopolnjevanju naših izdelkov, kar zagotavlja produktivnost strojev in zadovoljstvo njihovih uporabnikov.
Opis proizvodov in storitev: UNIVERZALNI DROBILNIKI ROBUST: Podjetje ROBUST D.O.O., serijsko proizvaja drobilnike: Model SD 45, ki ga odlikuje nizka priključna moč, visoka produktivnost, enostavna uporaba in dolga garancijska doba (do 4 leta), ter modeli SD 60, SD 90 in SD 90XL, pred drobilnik P130 in P150, ki krasijo večja proizvodnja podjetja. Visoka zanesljivost SD serije je rezultat robustne konstrukcije okvirja in trdne rezalne enote (kaljeni noži s štirimi rezilnimi robovi). Drobilni prostor je brez mehanskih ovir, kar zagotavlja tekoč proces drobljenja brez motečih zagozditev materiala in posledično izredno visoko produktivnost. Zdrobljen material želene granulacije nato brez zastojev prehaja skozi odprtine v situ iz HARDOX-a. Inteligentni krmilni sistem BOVER_BASIC/PREMIUM, omogoča pravilen zagon vseh komponent s pritiskom na eno tipko omogoča: optimalno krmiljenje delovanja pritiskala glede na razmere v drobilnem prostoru, varovanje vseh vitalnih delov stroja pred obremenitvijo, povratni tek rotorja ob trenutni preobremenitvi samodejnim nadaljevanjem drobljenja, samodejni izklop stroja in postavitev v začetno stanje po končanem drobljenju. HIDRAVLIČNI CEPILNIKI DRV ROBUST: Vsi hidravlični cepilniki drv ROBUST so narejeni na sedežu podjetja v Arji vasi pri Žalcu. Letos je podjetje Robust predstavilo razširjeno paleto gozdarske opreme. Poleg hidravličnih cepilnikov drv z nazivno močjo od 13 do 25 ton lastne zasnove in razvoja, ki so na voljo z električnim ali kombiniranim pogonom, imajo tudi cepilnik na prikolici s pogonom na bencinski motor, kar omogoča neodvisno delo na različnih lokacijah ter stacionarni 13 tonski cepilnik na bencinski motor. Zadnja noviteta na cepilnikih Robust je hladilni sistem hidravličnega olja na cepilniku ProfiLINE. Le-ta zagotavlja stalno temperaturo hidravličnega olja pri dolgotrajnem obratovanju cepilnika.
Video predstavitev podjetja
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
46.610 Trgovina na debelo s kmetijskimi stroji, priključki, opremo
Dodatne dejavnosti po klasifikaciji SKD
46.610 Trgovina na debelo s kmetijskimi stroji, priključki, opremo
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
02.20.14 Drva  
Panoge: Trgovina
Podatki o boniteti subjekta:
9/10
ODLIČNA bonitetna ocenaNaroči bonitetno poročilo
Bonitete zagotavlja sistem EBONITETE.SI
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2021, zadnje ažuriranje 30.06.2022.
Datum zadnjega vnosa 23. 09. 2022