Predstavljamo
E - bonitete
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

Nov vpis podjetja

SloExport, ki ga oblikuje Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s agencijo SPIRIT Slovenija, je sodobno orodje za vzpostavitev novih stikov z zunanjimi partnerji. Pomeni poslovno priložnost in izpostavlja konkurencno prednost nastopa na tujih trgih. Preko direktorija slovenskega izvoza, ki bo dostopen tuji poslovni javnosti, boste obogatili svoje poslovanje, olajšali pot do tujih partnerjev ter promovirali svoj posel.

SloExport omogoča, da bodo vaše podatke dobili v roke pravi ljudje, tisti, ki so za vas strateškega pomena. Poskrbeli bomo, da bo baza slovenskega izvoza bogatejša iz meseca v mesec. Preko elektronskih kanalov bomo tuji poslovni in drugi javnosti distribuirali vaše podatke in vašo ponudbo.

Registracija novega podjetja

Prosimo vpišite kontaktne podatke v obrazcu na tej strani in registracijo potrdite s klikom na "Prijavi podjetje". 
Matična številka in email kontaktne osebe sta obvezna podatka!

Preverili bomo status vašega podjetja v SloExport-u in po potrebi uredili vse potrebno, da se bo vaše podjetje lahko vpisalo. V roku najmanj dveh delovnih dni vam bomo sporočili informacije, ki jih potrebujete za začetek vnosa podatkov.

Ste že vpisani v SLoExport?

V kolikor je vaše podjetje že vpisano v katalog SloExport, na podatki.sloexport.si vpišite vaše uporabniško ime in geslo, da boste lahko ažurirate podatk vašega podjetja.

Prijava za registrirana podjetja

REGISTRACIJA NOVEGA UPORABNIKA

Ime:
Priimek:
Email kontaktne osebe: *
 
Telefon:
Podjetje:
Matična številka: *    
Naslov:
podatki, označeni z * so obvezni