CHUTIS d.o.o.
|
Podjetje: |
CHUTIS d.o.o.
|
Naslov: |
Dunajska cesta 56, 1000 LJUBLJANA
|
Google maps
|
Občina: |
Ljubljana
|
Regija: |
Osrednjeslovenska regija
|
Kontakti: |
059078445

https://www.chutys.com
|
Vodstvo podjetja: |
direktor: Katja Prosen
|
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: |
Katja Prosen, (Slovenija)
|
Matična številka: |
6414184
|
Davčna številka: |
31678025
|
Pravno organizacijska oblika: |
Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
|
Izvor kapitala: |
Domači kapital
|
Število zaposlenih: |
38
|
Velikost podjetja: |
Malo
|
Prihodek: |
5.497.712,00 €
|
Delež izvoza v prihodku: |
2,00 %
|
Tradicija od: |
2013
|
Celotni kapital: |
1.051.577,00 €
|
Celotna sredstva: |
3.921.526,00 €
|
Blagovne znamke: |
Chuty's Heart of Asia: Veriga azijske restavracije s lastno pripravljenimi omakami in pristnimi azijskimi sestavinami
|
Opis podjetja: |
Zgodba Chutis d.o.o. se je začela 2013 v centru Ljubljane, kjer se je odprla nova poslovna enota – Chuty's Slovenska cesta. Chutis d.o.o. spada v dejavnost gostinstva (restavracije) in ima do danes že 5 različnih poslovnih enot (Supernova Rudnik, Aleja Šiška, BTC street food, Vič, matična restavracija Chuty's Center) ter dve franšizni enoti v Ljubljani, ena v Mariboru in ena v Kopru. V letu 2024/2025 se načrtuje širjenje trga v UK in Srbijo.
|
Opis proizvodov in storitev: |
Na naših lokacijah ponujamo azijsko (tajsko) ulično prehrano z lastno pripravljenimi omakami. Potrošnikom želimo, da doživijo azijsko-tajsko kulinariko s pristnimi azijskimi sestavinami.
|
|
Klasifikacija podjetja: |
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD 56.111 Gostilne in restavracije
Dodatne dejavnosti po klasifikaciji SKD 56.111 Gostilne in restavracije 56.111 Gostilne in restavracije 56.111 Gostilne in restavracije 56.111 Gostilne in restavracije 56.111 Gostilne in restavracije
|
Panoge: |
Storitve Trgovina
|
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2024, zadnje ažuriranje 11.6.2025. |
Datum zadnjega vnosa 14.10.2025. |