Predstavljamo
javni razpisi
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

PROFIL, management consulting d.o.o.

Podjetje: PROFIL, management consulting d.o.o.
Naslov: Dimičeva ulica 13, 1000 LJUBLJANA

Google maps
Občina: Ljubljana
Regija: Osrednjeslovenska regija
Kontakti: 012805400

http://www.profil-group.com
Jani Zupan
 
Vodstvo podjetja: Direktor: Jani Zupan
Matična številka: 5325510
Davčna številka: 51290120
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Velikost podjetja: Mikro
Prihodek: 626.361,00 €
Delež izvoza v prihodku: 3,00 %
Tradicija od: 1989
Celotni kapital: 420.663,00 €
Predstavništva: PROFIL GROUP d.o.o. Kralja Petra 45, 11000 Beograd, Srbija (ZORAN LAZUKIĆ, tel.: 3816282370, e-mail: zoran.lazukic@profil-group.com)
PROFIL GROUP d.o.o. Crvena Voda 4/2, 1000 Skopje, Severna Makedonija (Darko Mađoski, tel.: +38923120968, e-mail: jani.zupan@profil-group.com)
Države izvoza po regijah: Albanija
Avstrija
Bosna in Hercegovina
Črna gora
Hrvaška
Italija
Nemčija
Severna Makedonija
Srbija
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati: Evropska unija
Opis podjetja: Profil d.o.o. je bil leta 1989 ustanovljen kot prva neodvisna svetovalna družba na področju upravljanja kadrovskih virov v Sloveniji in jugovzhodni Evropi. Specializirani smo za iskanje in izbiro vodilnih in strokovnih kadrov ter kadrovsko svetovanje upravam in kadrovskim službam. Smo predana ekipa vrhunskih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami, kar nam daje konkurenčno prednost in zagotovilo, da našim partnerjem ponudimo storitev najvišje kakovosti. Prizadevamo si dosegati najboljše rezultate ter potrebe in interese naših partnerjev vedno postavljamo na prvo mesto, saj le tako lahko ohranjamo temeljne vrednote Profila – kakovost, zaupanje in tradicijo. Smo strokovnjaki za iskanje vodilnih in strokovnih kadrov. Smo kadrovski in karierni svetovalci.Že več kot 25 let poslovnim partnerjem in kandidatom zagotavljamo strokovno znanje ter izkušnje in nasvete, ki jih potrebujejo za odločanje in uspešno poslovanje v današnjem izjemno konkurenčnem poslovnem okolju. Naše poslanstvo je partnerjem zagotoviti najboljšo storitev iskanja vodilnih in strokovnih kadrov ter kadrovskega svetovanja v enem.PRISOTNOST V REGIJI IN LOKALNA POKRITOST: Z regionalnimi partnerskimi pisarnami v okviru združenja Profil Group našim poslovnim partnerjem zagotavljamo regionalno pokritost in standardiziran pristop k izvedbi storitev na trgih jugovzhodne Evrope, s poglobljenim poznavanjem in razumevanjem lokalnih trgov.
Opis proizvodov in storitev: Iskanje vodilnih in strokovnih kadrov: uprava in nadzorni svet, vodstveni kader, strokovni kader. Naša naloga je poiskati ključne kadre, ki ustrezajo vašim potrebam in zahtevam ter bodo vašemu podjetju prinesli dodano vrednost. Za vas poiščemo najprimernejše vodstvene ali strokovne potenciale ter vam pomagamo oblikovati uspešne time in razviti sposobne vodje, ki ustrezajo ciljem in kulturi podjetja. Moč strokovnega znanja v rokah izkušenih. SVETOVALNE STORITVE — UPRAVA IN NADZORNI SVET: Podjetjem nudimo strokovna znanja in izkušnje pri izbiri članov uprave in nadzornega sveta. Zagotavljamo strokovnost, diskretnost in metodologijo po meri posamezne stranke. Izstopajo naslednje svetovalne storitve: Selekcija in ocena primernosti kandidatov za nivo uprave, Oblikovanje uprave, Vrednotenje uspešnosti uprave, Upravljanje sprememb na funkcijah generalnih direktorjev/članov uprav. SVETOVALNE STORITVE — VODENJE: Natančen pregled kadrovskih virov, načrtovanje nasledstev, upravljanje delovne uspešnosti, upravljanje talentov, oblikovanje ekip, zadovoljstvo in zavzetost zaposlenih, organizacijska kultura, programi prezaposlitve – outplacement. OUTPLACEMENT, UPRAVLJANJE KARIERE IN RAZVOJ ZAPOSLENIH. Profil je med drugim tudi partner Arbora Global Career Partners za Zahodni Balkan. Gre za izjemno globalno organizacijo, ki se ukvarja z izvedbo »outplacement« programov, z upravljanjem kariere in razvojem zaposlenih. Svoje dolgoletne izkušnje v Arbori imamo tako v Evropi, kot tudi na ameriškem, afriškem in azijskem kontinentu ter vključujemo partnerje v 31 različnih državah sveta.
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
78.100 Dejavnost pri iskanju zaposlitve
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
70.22.14 Svetovanje pri upravljanju človeških virov  
78.10.11 Storitve za zaposlovanje vodilnih kadrov  
85.60.10 Pomožne storitve za izobraževanje  
Panoge: Storitve
Podatki o boniteti subjekta:
10/10
ODLIČNA bonitetna ocenaNaroči bonitetno poročilo
Bonitete zagotavlja sistem EBONITETE.SI
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2021, zadnje ažuriranje 30.06.2022.
Datum zadnjega vnosa 24.11.2022.