Predstavljamo
Poslovni nasveti
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

LEKTOR'CA, NATAŠA PURKAT S.P.

Podjetje: LEKTOR'CA, NATAŠA PURKAT S.P.
Naslov: Želimlje 34, 1291 ŠKOFLJICA

Google maps
Občina: Škofljica
Regija: Osrednjeslovenska regija
Kontakti: 013661316
040579312

http://www.lektorica.si
Nataša Purkat
 
Vodstvo podjetja: Direktor: Nataša Purkat, tel.: 040579312,
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Nataša Purkat,
Matična številka: 3435784
Davčna številka: 56028644
Pravno organizacijska oblika: Samostojni podjetnik posameznik s.p.
Izvor kapitala: Kapital se ne določa
Velikost podjetja: Nedoločena
Tradicija od: 2008
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati: Avstralija in Nova Zelandija, Države bivše Jugoslavije, Evropska unija, Islandija, Norveška, Švica, Velika Britanija, Združene države Amerike
Opis podjetja: Lektor'ca, Nataša Purkat s.p. zagotavlja kakovostno lektoriranje, besedilno in tehnično urejanje besedil in prevajanje iz slovenščine v angleščino, nemščino, francoščino, madžarščino, hrvaščino in srbščino ter iz angleščine, nemščine, francoščine, madžarščine, hrvaščine in srbščine v slovenščino. Podjetje vodi Nataša Purkat, ki je lektorica slovenskega jezika in prevajalka iz angleščine v slovenščino in iz slovenščine v angleščino. Lektor’ca, Nataša Purkat s.p. sodeluje z raznovrstnimi strokovno usposobljenimi prevajalci in pregledovalci, revizorji, prevodov in lektorji. Ekipa prevajalcev, pregledovalcev in lektorjev ima številne delovne izkušnje. Tvorijo jo zelo izkušeni, motivirani in visoko izobraženi prevajalci, pregledovalci in lektorji, vsi imajo tudi univerzitetno diplomo.
Opis proizvodov in storitev: Lektor'ca, Nataša Purkat s.p. zagotavlja kakovostno lektoriranje, besedilno in tehnično urejanje besedil in prevajanje iz slovenščine v angleščino, nemščino, francoščino, madžarščino, hrvaščino in srbščino ter iz angleščine, nemščine, francoščine, madžarščine, hrvaščine in srbščine v slovenščino.
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
74.300 Prevajanje in tolmačenje
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
74.30.11 Prevajanje  
Panoge: Storitve
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2021, zadnje ažuriranje 30.06.2022.
Datum zadnjega vnosa 23. 09. 2022