Predstavljamo
javni razpisi
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

Symphony Retail

Podjetje: Symphony Retail
Naslov: Tržaška cesta 515, 1351 BREZOVICA PRI LJUBLJANI

Google maps
Občina: Brezovica
Regija: Osrednjeslovenska regija
Kontakti: 082000700

http://www.eyc.com/si
Ivan Guzelj
 
Vodstvo podjetja: Direktor: Ivan Guzelj, tel.: 082000700,
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Ivan Guzelj, (Evropska unija,Evropa,Severna Evropa,Države bivše Jugoslavije,Države bivše SZ,Skandinavske države,Bližnji vzhod,Jugovzhodna Evropa)
Matična številka: 1685848
Davčna številka: 57253196
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Tuj kapital
Število zaposlenih: 42
Velikost podjetja: Malo
Delež izvoza v prihodku: 84,00 %
Tradicija od: 2002
Države izvoza po regijah: Bahrajn
Bolgarija
Bosna in Hercegovina
Češka Republika
Črna gora
Hrvaška
Italija
Kuvajt
Norveška
Romunija
Severna Makedonija
Srbija
Velika Britanija
Opis podjetja: Symphony RetailAi je vodilno svetovno podjetje, ki trgovcem na drobno in proizvajalcem zagotavlja poglobljene vpoglede v trg in obnašanje potrošnikov, s čimer jim omogoča izboljšanje njihovega poslovanja. Z zagotavljanjem nakupne izkušnje, bolj prilagojene potrebam kupcev, ter z optimizacijo poslovanja Symphony RetailAi sodeluje z vodilnimi trgovci na drobno in proizvajalci v več kot 70 državah ter jim omogoča povečanje marž, dobička in zvestobe potrošnikov. Naše rešitve pomagajo pri sprejemanju odločitev ter pri izvajanju in načrtovanju strateškega razvoja, trženjskih dejavnosti, pri načrtovanju trgovin ter upravljanju z zalogami in storilnosti oskrbovalne verige – pri čemer se osredotočamo na usklajeno izkušnjo nakupovanja prek različnih komunikacijskih in prodajnih kanalov (t. i. omni-channel). Naše rešitve strankam zagotavljajo visoko donosnost naložbe, poleg tega pa jih odlikujejo tudi najnižji skupni stroški lastništva.
Opis proizvodov in storitev: Naše rešitve pomagajo pri sprejemanju odločitev ter pri izvajanju in načrtovanju strateškega razvoja, trženjskih dejavnosti, pri načrtovanju trgovin ter upravljanju z zalogami in storilnosti oskrbovalne verige – pri čemer se osredotočamo na usklajeno izkušnjo nakupovanja prek različnih komunikacijskih in prodajnih kanalov (t. i. omni-channel). Naše rešitve strankam zagotavljajo visoko donosnost naložbe, poleg tega pa jih odlikujejo tudi najnižji skupni stroški lastništva.
Video predstavitev podjetja
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih
Panoge: Elektronika, IT in telekomunikacije
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2021, zadnje ažuriranje 30.06.2022.
Datum zadnjega vnosa 30. 09. 2022