Predstavljamo
Poslovni nasveti
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

Alpstories natural cosmetics

Podjetje: Alpstories natural cosmetics
Naslov: Tržaška cesta 40, 1000 LJUBLJANA

Google maps
Občina: Ljubljana
Regija: Osrednjeslovenska regija
Kontakti: 041642119

http://alpstories.com
Vodstvo podjetja: Prokurist: Rok Huber
Prokurist: Danijel Hubman
Direktor: Oksana Lipitska
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Danijel Hubman,
Matična številka: 6423442
Davčna številka: 21194912
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Mešani kapital
Število zaposlenih: 3
Velikost podjetja: Mikro
Prihodek: 83.277,00 €
Delež izvoza v prihodku: 93,00 %
Tradicija od: 2013
Celotni kapital: 443.450,00 €
Celotna sredstva: 470.783,00 €
Blagovne znamke: AlpStories: Naravna kozmetika za nego obraza in telesa, z možnostjo personalizacije za vsakega posameznika.
Države izvoza po regijah: Hrvaška: 100 %
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati: Avstrija, Kitajska, Nemčija, Nizozemska, Ruska federacija, Velika Britanija, Združene države Amerike
Opis podjetja: Vastok d.o.o. je v osnovi tehnološko podjetje, ki z blagovno znamko AlpStories uvaja na trg najbolj učinkovit in ekonomičen način za mešanje naravnih sestavin v kozmetične izdelke ter avtomatiziran proces naročanja, ustvarjanja in etiketiranja, vključno z možnostjo izdelave lastne blagovne znamke. S pomočjo dvoročnega Yaskawinega robota Balthazarja ter rešitev Interneta 4.0. omogočimo posamezniku, da ustvari lasten izdelek, narejen po njegovih željah. Naročilo odda preko naše spletne strani, v tistem trenutku pa robot dobi navodilo za izdelavo izdelka in zmeša izbrane sestavine v 3-5 minutah. Dejansko gre za prototip tovarne prihodnosti, ki bodo mobilne in bodo omogočale zelo hitre prilagoditve potrebam trga. Naša robotska celica nam tako omogoča masovno personalizacijo izdelkov za nego telesa.


Opis proizvodov in storitev: Linija naravne kozmetike za nego kože in las AlpStories združuje najboljše iz narave z najsodobnejšo tehnologijo. Stoletja stara spoznanja o zdravilni moči rastlin smo po skrbno varovanih tradicionalnih recepturah zamešali v naravne izdelke prijazne vaši koži. AlpStories izdelki so ustvarjeni brez parabenov, sulfatov, umetnih barvil, sintetičnih dišav, mineralnih olj in silikonov. Razen tega, da AlpStories uporablja le najboljše naravne aktivne sestavine, vam omogoča tudi izdelavo lastnih kozmetičnih izdelkov po vaših željah.
Video predstavitev podjetja
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
70.220 Drugo podjetniško in poslovno svetovanje
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
20.42.15 Druga lepotilna sredstva in izdelki za nego kože (vključno s preparati za sončenje), d. n.  
Panoge: Storitve
Zdravstveni sektor
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2022, zadnje ažuriranje 30.06.2022.
Datum zadnjega vnosa 02.10.2023.