Predstavljamo
Poslovni nasveti
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

Direct4me d.o.o.

Podjetje: Direct4me d.o.o.
Naslov: Ob železnici 22, 1000 LJUBLJANA

Google maps
Občina: Ljubljana
Regija: Osrednjeslovenska regija
Kontakti: 051305500

https://www.direct4.me
Vodstvo podjetja: direktor: Tadej Visinski
prokurist: Milan Stramec
Matična številka: 8982597
Davčna številka: 44205074
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Mešani kapital
Število zaposlenih: 11
Velikost podjetja: Malo
Prihodek: 1.686.306,00 €
Delež izvoza v prihodku: 90,00 %
Tradicija od: 2021
Celotni kapital: 20.782,00 €
Celotna sredstva: 3.979.603,00 €
Države izvoza po regijah: Češka Republika
Francija
Hongkong
Hrvaška
Italija
Luksemburg
Norveška
Nova Kaledonija
Poljska
Slovaška
Srbija
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati: Afrika, Bližnji vzhod, Države bivše SZ, Evropa, Severna Amerika, Skandinavske države
Opis podjetja:
Direct4.me je vodilni ponudnik tehnoloških rešitev zabrezkontaktno (unattended) dostavo oz izmenjavo blaga. Naša inovativna platforma združuje najsodobnejše strojne in programske rešitve, s čimer omogoča učinkovito in varno izvajanje zadnjega koraka dostave. S ponosom razvijamo širok nabor izdelkov, od paketomatov do paketnikov za uporabo na domu, ki zadovoljujejo raznolike potrebe naših strank.
Naša vizija je preoblikovati način, kako se paketi dostavljajo in sprejemajo, s poudarkom na udobju, varnosti in inovacijah ter od skrbi za okolje in spodbujanju zelene dostave. Skozi neprestano iskanje novih rešitev in tehnološkega napredka si prizadevamo omogočiti boljše upravljanje s paketi tako za posameznike kot za podjetja. Z našimi rešitvami strankam omogočamo sledenje, varno shranjevanje in preprosto izmenjavo paketov, kar pripomore k učinkovitejšemu in prijetnejšemu upravljanju s pošiljkami.
Opis proizvodov in storitev:
Direct4.me ponuja nabor inovativnih izdelkov, zasnovanih boljšo izkušnje dostave v last-mile panogi ob hkratnem povečanju učinkovitosti in zmanjšanju emisij:
 • Paketomati MultiSpace zagotavljajo varno in avtomatizirano rešitev za dostavo in prevzem paketov. Na voljo so v različnih velikostih in konfiguracijah, prilagojenih različnim dimenzijam in količinam paketov. MultiSpace paketomati omogočajo učinkovito upravljanje paketov in izboljšujejo udobje strank.
 • Paketniki D-Space so idealni za stanovanjska območja, saj omogočajo uporabnikom, da varno prejmejo pakete na svojem pragu, tudi ko niso doma. D-Space paketniki so na voljo v različnih velikostih, prilagojenih različnim dimenzijam paketov.
 • Cool D-Space naslavlja potrebo po dostavah s kontrolirano temperaturo in ponuja hladilne in klimatizirane predele znotraj paketnikov in paketomatov. Ta izdelek je ključen za dostavo pokvarljivih izdelkov, farmacevtskih izdelkov in občutljivega blaga, saj zagotavlja, da ostanejo na zahtevani temperaturi do prevzema.
 • Programska platforma v oblaku vključuje uporabnikom prijazne vmesnike za stranke, kurirje in administratorje. Programska oprema upravlja rezervacije paketnih mest, sledenje paketov, obvestila in varnostne protokole, kar zagotavlja celovito rešitev od začetka do konca.
 • Storitve svetovanja in integracije za prilagoditev rešitev individualnim potrebam strank. To zagotavlja brezhibno integracijo z obstoječimi sistemi in maksimizira koristi nabora izdelkov Direct4.me.


 • Video predstavitev podjetja https://youtu.be/QYoAdOQk158
  Klasifikacija podjetja:
  Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
  62.090 Druge z informacijsko tehnologijo in računalniškimi storitvami povezane dejavnosti
  Dejavnosti po klasifikaciji CPA
  28.99.52 Deli za druge stroje in naprave za posebne namene  
  Panoge: Storitve
  Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2022, zadnje ažuriranje 30.06.2022.
  Datum zadnjega vnosa 02.10.2023.