Predstavljamo
Poslovni nasveti
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

EZS proizvodnja, trgovina, inženiring, d.o.o., Grosuplje

Podjetje: EZS proizvodnja, trgovina, inženiring, d.o.o., Grosuplje
Naslov: Brezje pri Grosupljem 10, 1290 GROSUPLJE

Google maps
Občina: Grosuplje
Regija: Osrednjeslovenska regija
Kontakti: 082017197

http://www.ezs-skupina.si
Roman Rozman
 
Vodstvo podjetja: direktor: ROMAN ROZMAN, tel.: 082017197,
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Martin Pečovnik,
Matična številka: 5943213
Davčna številka: 62525131
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Število zaposlenih: 6
Velikost podjetja: Malo
Prihodek: 894.294,00 €
Delež izvoza v prihodku: 91,00 %
Tradicija od: 1996
Celotni kapital: 681.854,00 €
Celotna sredstva: 809.702,00 €
Države izvoza po regijah: Afganistan
Albanija
Čile
Francija
Libanon
Nemčija
Romunija
Tajska
Turčija
Velika Britanija
Združeni arabski Emirati
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati: Afrika, Bližnji vzhod, Severna Amerika
Opis podjetja: V družbi EZS d.o.o. imamo 40-letno tradicijo proizvodnje izolacijskih vrvi iz kamene volne (tervola), ki se v pretežni meri uporabljajo v gradbeništvu za toplotno in požarno izolacijo cevovodov, gradbenih spojev, kotlarn, novogradenj, rekonstrukcij, dimnih tuljav, kot tudi v ladjedelništvu. Zahteve po nadomeščanju zdravju škodljivih materialov (kot je npr. azbest) z neškodljivimi (mednje sodi kamena volna), so povzročile nadaljnji razvoj in širitev proizvodnega programa našega podjetja. V podjetju smo svoj proizvodni program dopolnili z izdelavo tesnil, ki se uporabljajo v jeklolivarnah in z izdelavo diletacijskih elementov, ki se uporabljajo v gradbeništvu. Zaradi potreb globalnega trga po novih in inovativnih izdelkih ter zaradi doseganja visoke učinkovitosti proizvodnje, nenehno izboljšujemo tehnološke in logistične procese. Vsi naši izdelki ustrezajo zahtevnim standardom kakovosti, kot tudi najzahtevnejšim zdravstvenim in ekološkim standardom. Vsi uporabljeni materiali pri proizvodnji naših izdelkov so zdravju neškodljivi in okolju prijazni. Mreža partnerjev našega podjetja sega preko meja naše države in preko evropskih meja. Naši izdelki se uporabljajo tudi na najzahtevnejših trgih, ko je npr. azijski trg.
Opis proizvodov in storitev: Izdelujemo Insu-Rope izolacijske vrvi iz kamene volne različnih premerov in namembnosti (gradbeni spoji, novogradnje, rekonstrukcije, dimniški sistemi, ...). Fleksibilnost Insu-Rope izolacijskih vrvi omogoča enostavno umestitev tudi v težje dostopne predele gradenj. Poglavitna prednost naših izdelkov je sistem gostega opleta (s sintetično ali stekleno nitjo), kar zagotavlja dobro obstojnost izolacijskih vrvi ter enostavno vgradnjo praktično kamorkoli. Našim kupcem lahko ponudimo Insu-Rope izolacijske vrvi iz kamene volne različnih premerov. Ena izmed konkurenčnih prednosti je standardna izdelava izolacijskih vrvi premerov, večjih od 60 mm (prikaz v spodnji preglednici). Fleksibilnost naše proizvodnje omogoča prilagajanje željam kupcev glede potreb po nestandardnih izdelkih. 
Insu-Rope izolacijske vrvi iz kamene volne so primerne za vgradnjo v vsako okolje, odlično pa delujejo v povezavi s praktično vsemi gradbenimi materiali. Naše izdelke standardno pakiramo v PE vreče ali kartonske škatle ter zlagamo na palete dimenzije 1100 mm (dolžina) x 1100 mm (širina) x 2000 mm (višina), kar zagotavlja enostaven transport tudi v najbolj oddaljene destinacije. Glede na želje naših kupcev ponujamo raznolike vrste pakiranja.
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
23.990 Proizvodnja drugih nekovinskih mineralnih izdelkov
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
23.99.19 Mineralna volna, ekspandirane gline in drugi izdelki iz kamnin in mineralov  
Panoge: Industrijska proizvodnja in materiali
Podatki o boniteti subjekta:
10/10
ODLIČNA bonitetna ocenaNaroči bonitetno poročilo
Bonitete zagotavlja sistem EBONITETE.SI
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2022, zadnje ažuriranje 30.06.2022.
Datum zadnjega vnosa 02.10.2023.