Predstavljamo
Poslovni nasveti
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

ORODJARSTVO BIRSA EGON BIRSA S.P.

Podjetje: ORODJARSTVO BIRSA EGON BIRSA S.P.
Naslov: Gojače 5H, 5262 ČRNIČE

Google maps
Občina: Ajdovščina
Regija: Goriška regija
Kontakti: 040429371

http://www.orodjarstvo-birsa.si
Egon Birsa
 
Vodstvo podjetja: Direktor: Egon Birsa, tel.: 040429371,
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Petra Birsa,
Matična številka: 5938334
Davčna številka: 81560117
Pravno organizacijska oblika: Samostojni podjetnik posameznik s.p.
Izvor kapitala: Kapital se ne določa
Število zaposlenih: 3
Velikost podjetja: Mikro
Prihodek: 209.707,00 €
Tradicija od: 1990
Celotni kapital: 403.677,00 €
Celotna sredstva: 525.645,00 €
Države izvoza po regijah: Italija: 80 %
Nemčija: 20 %
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati: Evropa, Evropska unija
Opis podjetja: Orodjarstvo BIRSA je družinsko podjetje, ki deluje od leta 1989. Skoraj 30 let izkušenj na področju orodjarstva in sodobne tehnologije izdelave sta pripomogla k visoki kakovosti končnih izdelkov in storitev.Podjetje si je skozi dolgoletno obdobje pridobilo mnogo izkušenj na področju izdelave orodij za brizganje plastike, orodij za tlačni liv aluminija, zahtevnih rezilnih orodij, ter izdelave modelov in jedrovnikov za litje sive litine.Vizija podjetja je sodobna tehnologija in napredek.Imamo vsa ustrezna dovoljenja in znanje, da omogočamo opravljanje prakse bodočim kadrom.
Podjetje ima lastno konstrukcijo CAD CAM in s pomočjo programov Catia in Mastercam pokriva celotno proizvodnjo najzahtevnejših izdelkov in orodij.Zavedamo se, da sta dober CAD in CAM razvoj temelj za kvalitetna orodja, zato imamo na oddelku CAD-CAM primerne delovne postaje, ki jim namenjamo največjo pozornost, tudi v smeri izobraževanja zaposlenih, saj se zavedamo, da lahko samo tako našim kupcem tudi v prihodnje zagotavljamo najvišjo kakovost.
Izdelujemo vse vrste orodji za brizganje plastike, orodij za tlačni liv aluminija, zahtevnih rezilnih orodij, ter modelov in jedrovnikov za litje sive litine, vključno s konstruiranjem CAD-CAM, ter nudimo storitve, kot so CNC rezkanje, CNC struženje, delo na žični eroziji, potopni eroziji, ter erozijsko vrtanje.
Opis proizvodov in storitev: Izdelujemo vse vrste orodji za brizganje plastike, orodij za tlačni liv aluminija, zahtevnih rezilnih orodj, ter modelov in jedrovnikov za litje sive litine, vključno s konstruiranjem CAD-CAM, ter nudimo storiteve, kot so CNC rezkanje, CNC struženje, delo na žični eroziji, potopni eroziji, ter erozijsko vrtanje.
Video predstavitev podjetja
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
25.732 Proizvodnja orodja za stroje
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
25.11.23 Druge konstrukcije in njihovi deli, iz železa, jekla ali aluminija  
Panoge: Industrijska proizvodnja in materiali
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2021, zadnje ažuriranje 30.06.2022.
Datum zadnjega vnosa 23. 09. 2022