Predstavljamo
SID banka
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

MEGA-GRAF d.o.o.

Podjetje: MEGA-GRAF d.o.o.
Naslov: Karingerjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

Google maps
Občina: Ljubljana
Regija: Osrednjeslovenska regija
Kontakti: 031382675

https://mega-graf.com
Gregor Murn
 
Vodstvo podjetja: Direktor: Gregor Murn, tel.: 031382675,
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Gregor Murn,
Matična številka: 5890225
Davčna številka: 78203104
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Število zaposlenih: 1
Velikost podjetja: Mikro
Delež izvoza v prihodku: 24,00 %
Tradicija od: 1995
Države izvoza po regijah: Avstrija
Velika Britanija
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati: Evropska unija, Nemčija
Opis podjetja: Oglaševalska agencija. DOBRODOŠLI! Ideja in njena kakovostna izvedba sta osnovni temelj uspeha! Vsem uporabnikom naših storitev zagotavljamo kakovostno idejno rešitev oblikovanja, izdelavo skenov, internetnih strani in pripravo datotek, fotokopiranje, tisk in dodelavo tiskovin kot so: ovojnice, vizitke, dopisni papir, katalogi, prospekti, celostne podobe, razglednice, knjige, letna poročila, mape, oglasi, plakati, vrednostni papirji-čeki, koledarji, voščilnice, glasila, revije, embalaže, znamke, vrečke in drugo. Prav tako nudimo profesionalno fotografiranje porok, kulinarike, praznovanj, prireditev, ambientov in studijsko fotografiranje objektov in predmetov po vaših željah. Izdelamo vam plote velikih formatov, jih kaširamo, postavimo table in napise, oznake in smerokaze, izrez iz folije in polepimo vozila, zastave in vse kar sovpada s promocijo in marketingom izdelkov in vašega podjetja. Pokličite nas na T: 031 382 675 in z veseljem vam bomo posredovali željene informacije in vas povabili, da nas obiščete v naših prostorih, kjer vam bomo prisluhnili in predstavili svoje ideje, se z vami nasmejali in podali roko v upanju, da ste z nami preživeli prijeten dan. Preizkusite nas! Pridobili boste partnerja, ki je vreden vašega zaupanja!
Opis proizvodov in storitev: DOBRODOŠLI! Ideja in njena kakovostna izvedba sta osnovni temelj uspeha! Vsem uporabnikom naših storitev zagotavljamo kakovostno idejno rešitev oblikovanja, izdelavo skenov, internetnih strani in pripravo datotek, fotokopiranje, tisk in dodelavo tiskovin kot so: ovojnice, vizitke, dopisni papir, katalogi, prospekti, celostne podobe, razglednice, knjige, letna poročila, mape, oglasi, plakati, vrednostni papirji-čeki, koledarji, voščilnice, glasila, revije, embalaže, znamke, vrečke in drugo. Prav tako nudimo profesionalno fotografiranje porok, kulinarike, praznovanj, prireditev, ambientov in studijsko fotografiranje objektov in predmetov po vaših željah. Izdelamo vam plote velikih formatov, jih kaširamo, postavimo table in napise, oznake in smerokaze, izrez iz folije in polepimo vozila, zastave in vse kar sovpada s promocijo in marketingom izdelkov in vašega podjetja. Pokličite nas na T: 031 382 675 in z veseljem vam bomo posredovali željene informacije in vas povabili, da nas obiščete v naših prostorih, kjer vam bomo prisluhnili in predstavili svoje ideje, se z vami nasmejali in podali roko v upanju, da ste z nami preživeli prijeten dan. Preizkusite nas! Pridobili boste partnerja, ki je vreden vašega zaupanja!
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
73.110 Dejavnost oglaševalskih agencij
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
73.11.19 Druge oglaševalske storitve  
Panoge: Storitve
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2022, zadnje ažuriranje 30.06.2023.
Datum zadnjega vnosa 22.04.2024.