Predstavljamo
E - bonitete
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

ALU PROJEKT d.o.o.

Podjetje: ALU PROJEKT d.o.o.
Naslov: Ljubljanska cesta 6, 1241 KAMNIK

Google maps
Občina: Kamnik
Regija: Osrednjeslovenska regija
Kontakti: 018315015

http://www.aluprojekt.si
Božidar Magyar
 
Vodstvo podjetja: Direktor: Božidar Magyar, tel.: 018315015,
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Božidar Magyar,
Matična številka: 5823137
Davčna številka: 11898747
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Velikost podjetja: Malo
Prihodek: 2.758.152,00 €
Tradicija od: 1994
Celotna sredstva: 1.725.155,00 €
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati: Avstrija, Belorusija, Bosna in Hercegovina, Danska, Estonija, Francija, Hrvaška, Italija, Katar, Kazahstan, Kirgizistan, Kuvajt, Latvija, Nemčija, Ruska federacija, Ukrajina, Velika Britanija, Združeni arabski Emirati
Opis podjetja: Naše poslovanje obsega področja konstrukcije, izdelave in montaže aluminijastega in PVC stavbnega pohištva, elementov fasadnih oblog - stebričaste fasadne konstrukcije, fasadne obloge z alu pločevino, keramiko, kamnom, strukturne fasade s steklom, vhodnih elementov vključno z avtomatskimi vrati, zimskih vrtov in drugih elementov po posameznih projektih. Jamstvo za kvalitetne izdelke so dolgoletne izkušnje na področju konstrukcije, izdelave in vgradnje alu fasadnih elementov, predvsem iz izvedenih objektov z izredno zahtevnimi tehničnimi rešitvami, na področju naših klimatskih pogojev, na področju Avstrije in Nemčije, kot tudi na področju ekstremnih klimatskih razmer v osrednjih in severovzhodnih področjih Rusije.
Opis proizvodov in storitev: Izdelave in montaže aluminijastega in PVC stavbnega pohištva, elementov fasadnih oblog - stebričaste fasadne konstrukcije, fasadne obloge z alu pločevino, keramiko, kamnom, strukturne fasade s steklom, vhodnih elementov vključno z avtomatskimi vrati, zimskih vrtov in drugih elementov po posameznih projektih.
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
43.390 Druga zaključna gradbena dela
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
43.39.19 Druga zaključna gradbena dela, d. n.  
Panoge: Gradbeništvo in gradnja
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2023, zadnje ažuriranje 22.5.2024.
Datum zadnjega vnosa 03.07.2024.