Predstavljamo
SID banner 15032022
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

Pomurski sejem d.o.o.

Podjetje: Pomurski sejem d.o.o.
Naslov: Cesta na Stadion 2, 9250 GORNJA RADGONA

Google maps
Občina: Gornja Radgona
Regija: Pomurska regija
Kontakti: 025642100
025642116

https://www.pomurski-sejem.si
Janez Erjavec
 
Vodstvo podjetja: Predsednik uprave: Janez Erjavec, tel.: +386 2 5642100,
Član uprave: Boris Nicolas Erjavec, tel.: 025642116,
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Boris Erjavec,
Matična številka: 5795729
Davčna številka: 86353152
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Velikost podjetja: Malo
Delež izvoza v prihodku: 14,00 %
Tradicija od: 1962
Blagovne znamke: AGRA: Mednarodni kmetijsko-živilski sejem
SOBRA: Mednarodni sejem obrambe, varovanja, zaščite in reševanja
LOV: Mednarodni sejem lovstva, ribištva, turizma in aktivnosti v naravi
INPAK: Mednarodni sejem embalaže, tehnike pakiranja, logistike, trgovine in tržnega komuniciranja
VINSKA KRALJICA SLOVENIJE: Vinska kraljica Slovenije je cvetica slovenskih vin, krona slovenskega vinogradništva ter poslanica slovenskega turizma in kulturne dediščine… Je predstavnica vinorodnih slovenskih dežel in države Slovenije kot vrhunske vinorodne destinacije. Doma in v svetu skrbi za pridobivanje novih prijateljev slovenskega vina ter za dvig in širitev vinske kulture…
VINO SLOVENIJA GORNJA RADGONA: Med tradicionalnimi ocenjevanji kakovosti Pomurskega sejma pod okriljem mednarodnega kmetijsko – živilskega sejma AGRA ima Vino Slovenija Gornja Radgona najdaljšo, 35-letno tradicijo in uživa največji ugled. Med vsemi pomembnimi vinskimi ocenjevanji v Sloveniji pa se lahko pohvali z največjim številom sodelujočih domačih vrhunskih vin. Na njem ocenjevalne komisije, sestavljene iz priznanih domačih in tujih enologov, ocenjujejo vina neodvisno, v ločenih prostorih in po načelu popolne anonimnosti vzorcev, s čemer je zagotovljena najvišja stopnja objektivnosti rezultatov. Priznanja Vino Slovenija Gornja Radgona so sinonim za odličnost vin, ki povezuje priznane enologe, vinarje, vinogradniške družine, sommelierje, poznavalce in ljubitelje v Sloveniji in širšem evropskem prostoru.
POST VIVA: Mednarodni sejem pokopaliških dejavnosti
HERBAFIT: mednarodni sejem gojenja in nege rastlin
POMLADNI SEJEM: POMLADNI SEJEM gradbeništva, energetike, komunale in obrti
GREEN: mednarodni sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenskega sloga
Predstavništva: LJUBLJANA LINHARTOVA 36, 1000 Ljubljana, Slovenija (MIRAN MATE, tel.: 01/4324030, fax: 01/4300282, e-mail: PS.LJ@POMURSKI-SEJEM.SI)
MANOX d.o.o. PUŠĆINE, ČAKOVEČKA 79, 40305 Nedelišće, Hrvaška (MARJAN NOVAK, tel.: +385 0 98 241 952, fax: +385 0 40 895 196, e-mail: manox@manox.hr)
Mac-Line Hungary Ltd. 1 93 Felszabadulás Str., Röszke, H-6758 Röszke, Madžarska (, tel.: +36 62 430 861, fax: +36 62 430 861, e-mail: office@macline.hu)
Države izvoza po regijah: Avstrija
Belgija
Bosna in Hercegovina
Češka Republika
Danska
Finska
Francija
Grčija
Hongkong
Hrvaška
Indija
Irska
Islandija
Italija
Izrael
Japonska
Jordanija
Južnoafriška republika
Kanada
Kitajska
Madžarska
Nemčija
Nizozemska
Poljska
Portugalska
Romunija
Ruska federacija
Severna Makedonija
Slovaška
Slovenija
Španija
Srbija
Švedska
Švica
Turčija
Ukrajina
Velika Britanija
Združene države Amerike
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati: Avstralija in Nova Zelandija, Bližnji vzhod, Države bivše Jugoslavije, Države bivše SZ, Evropska unija, Jugovzhodna Azija, Jugovzhodna Evropa, Južna Afrika, Južna Amerika, Južna Evropa, Severna Afrika, Severna Amerika, Severna Evropa, Skandinavske države, Srednja Amerika, Srednja Evropa, Vzhodna Evropa, Zahodna Evropa
Opis podjetja: Pomurski sejem je podjetje za organizacijo mednarodnih sejmov in razstav ter ocenjevanj kakovosti.Pomurski sejem v Gornji Radgoni s svojo lego na stičišču držav in svojo poslovno naravnanostjo sejmov in ocenjevanj,združuje ponudbo in povpraševanje širšega evropskega prostora.Mednarodne sejemske prireditve v Gornji Radgoni so usmerjene na tista gospodarska področja, pri katerih so sejmi nepogrešljiv del vzpostavljanja in ohranjanja partnerstev.Ocenjevanja izdelkov na Pomurskem sejmu potekajo po mednarodnih kriterijih, zato so priznanja z njih pomemben del tržne uspešnosti nagrajenih izdelkov.Institucija Vinska kraljica Slovenije širi vinsko kulturo in promovira tradicijo in kakovost slovenskega vina.Pomurski sejem je organizator tudi skupnih nacionalnih, regionalnih ali branžnih predstavitev na sejmih v tujini.
Opis proizvodov in storitev: Pomurski sejem organizira naslednje sejme: Mednarodni sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti MEGRA, Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA, Mednarodni sejem embalaže, tehnike pakiranja, skladiščenja in transporta in grafike INPAK, Mednarodni sejem obrambe, varovanja, zaščite in reševanja SOBRA, Mednarodni sejem lovstva, ribištva, turizma in aktivnosti v naravi LOV, Mednarodni sejem aktivnosti in oddiha v naravi NATURO, GREEN - mednarodni sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenskega sloga, POST VIVA - mednarodni sejem pogrebnih in pokopaliških dejavnosti, ter Mednarodni sejem sodobnega zdravstva MEDICAL. 
Pomurski sejem organizira tudi: Mednarodno ocenjevanje mesa in mesnih izdelkov, Mednarodno ocenjevanje mleka in mlečnih izdelkov, Mednarodno ocenjevanje sadnih sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod, Odprto državno ocenjevanje vin - Vino Slovenija Gornja Radgona, Mednarodno ocenjevanje kmetijske mehanizacije in opreme, Ocenjevanje medu ter odprti natečaj Slovenski oskar za embalažo. Pomurski sejem je tudi nosilec projekta Vinska kraljica Slovenije.
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
82.300 Organiziranje razstav, sejmov, srečanj
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
82.30.12 Organiziranje sejmov in razstav  
73.11.19 Druge oglaševalske storitve  
Panoge: Storitve
Obrambna industrija
Podatki o boniteti subjekta:
10/10
ODLIČNA bonitetna ocenaNaroči bonitetno poročilo
Bonitete zagotavlja sistem EBONITETE.SI
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2021, zadnje ažuriranje 30.06.2022.
Datum zadnjega vnosa 24.11.2022.