Predstavljamo
Poslovni nasveti
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

GrECo International d.o.o.

Podjetje: GrECo International d.o.o.
Naslov: Vurnikova ulica 2, 1000 LJUBLJANA

Google maps
Občina: Ljubljana
Regija: Osrednjeslovenska regija
Kontakti: 013006150


www.greco.services
Damir Pelak
 
Vodstvo podjetja: Direktor: Damir Pelak, tel.: 013006150,
Direktor: ANTE BANOVAC
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Damir Pelak,
Matična številka: 5633176
Davčna številka: 32486936
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Tuj kapital
Število zaposlenih: 10
Velikost podjetja: Malo
Prihodek: 1.065.628,00 €
Delež izvoza v prihodku: 32,00 %
Tradicija od: 1992
Celotni kapital: 223.961,00 €
Opis podjetja: Kdo smo
Vse od ustanovitve dalje smo družinsko podjetje v zasebni lasti. Naša neodvisnost je privilegij: ne odgovarjamo borznim analitikom niti nismo podrejeni cenam delnic; zavezani smo zgolj k zagotavljanju najboljših storitev za naše ciljne skupine.
Široka mednarodna mreža, pionirsko delo v južni, srednji in vzhodni Evropi in zaupanje, položeno v nas, so nam pomagali postati vodilni zavarovalni posredniki in svetovalci v regiji. Na ta vodilni položaj smo kot družinsko podjetje z močnimi koreninami v Evropi še posebej ponosni.
Kaj počnemo
V svojih rešitvah pri upravljanju tveganj in zavarovanj za gospodarstvo, industrijo, trgovino in javni sektor se osredotočamo na individualnost. GrECo zagotavlja optimalno varnost za strankine zaposlene in njena operativna in finančna tveganja, ki jih upravljamo na vseh ravneh.
Naše odnose s strankami zaznamujeta zaupanje in bližina. Ko temu dodamo še širok nabor strokovnih kompetenc in znanj, lahko do potankosti ocenimo strankina tveganja, ukrojimo ustrezne zavarovalne rešitve in minimiziramo njihov strošek.
Poleg svoje osnovne dejavnosti kot posredniki in svetovalci za industrijska zavarovanja smo dejavni tudi kot pozavarovalni posredniki, ocenjevalci tveganj in razvijalci programskih rešitev za potrebe strank.
Opis proizvodov in storitev:
Skupina GrECo s sedežem na Dunaju ima 60 podružnic v 16 državah s približno 1.000 zaposlenimi, njena globalna mreža GrECo nova pa dodatno pokriva več kot 200 držav.
Smo zaupanja vredni upravljalci s tveganji in zvesti partner na vsakem koraku. Ponujamo napredne in posamezniku prilagojene rešitve.
Naše stranke se lahko s pomočjo GrECo-vih strokovnjakov zanesejo na dolgoročno podporo z merljivo dodano vrednostjo. Kot neodvisni upravljalci tveganj in zavarovanj redno analiziramo in primerjamo lokalne in mednarodne zavarovalniške trge, z namenom identificiranja najboljših rešitev za naše stranke.
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
66.290 Druge pomožne dejavnosti za zavarovalništvo in pokojninske sklade
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
66.29.19 Drugje nerazvrščene pomožne storitve za zavarovalništvo in pokojninske sklade  
Panoge: Storitve
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2021, zadnje ažuriranje 30.06.2022.
Datum zadnjega vnosa 30. 09. 2022