Predstavljamo
E - bonitete
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

ERHART d.o.o.

Podjetje: ERHART d.o.o.
Naslov: Vilharjeva cesta 29, 1000 LJUBLJANA

Google maps
Občina: Ljubljana
Regija: Osrednjeslovenska regija
Kontakti: +38641643789

www.erhart.si
Janina Erhart Dragoš
 
Vodstvo podjetja: Direktor/Lastnik: Janina Erhart Dragoš, tel.: +386 41 643 789,
Prokurist: Janez Erhart
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: mag. Janina Erhart Dragoš, BBA/fin,
Matična številka: 5625963
Davčna številka: 85479098
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Velikost podjetja: Mikro
Tradicija od: 1991
Blagovne znamke: "E&E"®", "DA NE POZABIM ...®": **
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati: Evropa
Opis podjetja:
ERHART d.o.o. je družinsko podjetje, ki je že skoraj tri desetletja prisotno na slovenskem tržišču, v manjšem obsegu tudi na trgih EU. Ukvarjamo se s svetovalno, razvojno in proizvodno dejavnostjo. Čeprav je podjetje prva leta delovalo največ na področju projektnega svetovanja in marketinškega trženja, smo leta 1997 pričeli s postavljanjem proizvodne dejavnosti, ki si je do danes ustvarila svoj viden prostor na tržišču pod lastnima registriranima blagovnima znamkama "E & E®" in "DA NE POZABIM …®".
Opis proizvodov in storitev:
Proizvodnja tehnične galanterije iz umetnih tekstilij (netkani tekstil, plastificirana platna, ceradna platna, ...) in plastničnih materialov (PP plošče, folije, ...), v kombinacijami s kovinskimi sestavnimi deli (kovinska galanterija) ali ogrodji (nosilci, vozički za logistične potrebe). Izdelki za domačo in poslovno uporabo (zaščitne vreče in potovalne torbe za oblačila, naprave, ...; torbe, mape, nosilci in vozički za poštno in ostalo logistiko;  izdelki po naročilu, ...).
Že 23 let izdajamo tudi "Šolski-študijski rokovnik DA NE POZABIM ...®", ki je zelo priljubljen pri učencih, dijakih, študentih, učiteljih, starših, upokojencih in vseh, ki si želijo priročen pripomoček za osebno organizacijo, ki ni odvisen od "omrežij".

Ostale dejavnosti: storitve in svetovanje: poslovno in projektno svetovanje, založništvo in trženje lastnih tiskovin, mediacija, interim management, zastopstva tujih partnerjev, svetovanje za študij v tujini.
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
46.190 Nespecializirano posredništvo pri prodaji raznovrstnih izdelkov
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
15.12.12 Potovalna galanterija iz usnja ali umetnega usnja, plastičnih mas, tekstilnih materialov, vulkaniziranih vlaken ali kartona; potovalni kompleti za osebna toaletna sredstva, šivanje ali čiščenje obutve ali obleke  
Panoge: Trgovina
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2020, zadnje ažuriranje 30.06.2021.
Datum zadnjega vnosa 30. 06. 2022