Predstavljamo
SID banka
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

GORA informacijske rešitve d.o.o., Ljubljana

Podjetje: GORA informacijske rešitve d.o.o., Ljubljana
Naslov: Dunajska cesta 21, 1000 LJUBLJANA

Google maps
Občina: Ljubljana
Regija: Osrednjeslovenska regija
Kontakti: 012344850

http://www.gora.si
Miro Stefanišin
 
Vodstvo podjetja: Direktor: Miro Stefanišin, tel.: 012344850,
Prokurist: Mateja Čampa
Prokurist: Željka Miklavčič
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Miro Stefanišin,
Matična številka: 5410827
Davčna številka: 76127265
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Število zaposlenih: 18
Velikost podjetja: Malo
Prihodek: 2.018.816,00 €
Delež izvoza v prihodku: 44,00 %
Tradicija od: 1990
Celotni kapital: 1.173.109,00 €
Celotna sredstva: 1.459.477,00 €
Blagovne znamke: jOMEGA: Spletna bančna rešitev: vodenje kreditov, zavarovanj, limitov, blokad, multivalutnih računov, depozitov, varčevanj, plačilnih kartic, vključno s poročanjem in kontrolingom. Sodobni tehnologija Java EE in modularni pristop omogočata, da se posamezni moduli lahko integrirajo z drugimi informacijskimi sistemi.
CUBISS: CUBISS obsega podatkovno skladišče in orodije poslovne inteligence BI. Namenjen je organizacijam, ki jih obdelujejo velike količine podatkov, z namenom pridobivanje informacij kot pomoč pri odločanju. Posebej so oblikovana področja za analitično podporo marketingu CRM, kontroling in poročanje.
IGRIS: Aplikativna podpora športnim prireditvam, dogodkom in tekmovanjem. Omogoča celovito podporo pri vodenju razultatov - od prijave tekmovalcev do izračunov končnih rezultatov.
CRONOS: Aplikacija za evidentiranje delovnega časa.
OMEGA: Celovita in modularno zasnovana bančna rešitev za pokrivanje funkcionalnosti v vmodernem bančnem poslovanju: celovita podpora za poslovanje s pravnimi in fizičnimi osebami, plačilni sistemi, glavna knjiga, zakonsko in ostalo pročanje ter podpora vodstvenim procesom.
IRIS: Evidentiranje in spremljanje poteka reševanja ter komuniciranje o zahtevah, ki jih prijavljajo uporabniki aplikativnih programskih produktov.
KredNET: Spletna rešitev, ki prodajalcu blaga ali storitev omogoča izvedbo kreditnega posredništva med kupcem in finančno institucijo - potrošniško kreditiranje (banka / leasing hiša,…).
iAudit: iAudit je spletna programska rešitev za podporo procesov notranje revizije, ki temelji na tveganju. Rešitev pokriva osnovni proces dela notranje revizije vse od strateškega in letnega načrtovanja, iz
Zastopstva tujih blagovnih znamk in podjetij: ORACLE: baze podatkov, podatkovno skladišče, poslovna analitika BI, Aplication Development Framework (ADF), administracija baz podatkov
ZIM Corporation: ZIM
Microsoft: .NET; MS-SQL
efcom gmbh: IT rešitev za factoring poslovanje: ef3premium
IBM WORLD TRADE CORPORATION, New York, USA: Programska oprema, strojna oprema.
Države izvoza po regijah: Hrvaška: 93 %
Nemčija: 7 %
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati: Evropska unija
Opis podjetja: Ponudnik informacijskih rešitev za bančni in finančni sektor ter specialist za postavitev in izgradnjo podatkovnih skladišč ter orodij za poslovno inteligenco (BI). Podjetje razvija in zagotavlja IT core rešitve za bančni, faktoring in ostali finančni sektor. Rešitve so oblikovane tako, da v celoti avtomatizirajo, podpirajo in optimizirajo bančno poslovanje s fizičnimi in pravnimi osebami, interno in regulatorno poročanje ter kontroling. Rešitve so povezane s podatkovnim skladiščem in rešitvami poslovne inteligence s specializiranimi področji za analitični CRM, poročanje in upravljanje podatkov. Vse rešitve so na voljo kot posamezne rešitve ali kot del integriranih paketov rešitev. Podjetje je Oracle Gold Partner in uporablja Oracle tehnologije kot platforme za podatkovno skladišče in rešitev poslovne inteligence. Gora je tudi IBM Business Partner, Microsoft Partner in efcom partner. Podjetje ponuja tudi svetovalne storitve, storitve razvoja programske opreme, outsourcing, tehnično podporo, usposabljanje in vzdrževanje, kot tudi podporo za izvajanje in komunikacijo v projektih.
Opis proizvodov in storitev:
  • Bančni informacijski sistemi/moduli: poslovanje s pravnimi in fizičnimi osebami, kartično poslovanje, plačilni promet, glavna knjiga, odobritev kreditov na prodajnem mestu;
  • Podatkovna skladišča (DWH);
  • Poslovna inteligenca (BI) za analitični CRM, kontroling in poročanje;
  • Informacijski sistem za faktoring poslovanje - Spletne in Mobilne aplikacije.
Video predstavitev podjetja
Ključne besede:
Marketinške ključne besede
02007013 Banks/financial institutions software
02007007 Applications software
02007008 Business and office software

01001001 Automation, Robotics Control Systems
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
62.010 Računalniško programiranje
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
62.01.11 Načrtovanje in razvoj uporabniške programske opreme  
63.99.10 Informacijske storitve, d. n.  
Certifikati: ISO 9001:2015
Panoge: Elektronika, IT in telekomunikacije
Podatki o boniteti subjekta:
10/10
ODLIČNA bonitetna ocenaNaroči bonitetno poročilo
Bonitete zagotavlja sistem EBONITETE.SI
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2023, zadnje ažuriranje 22.5.2024.
Datum zadnjega vnosa 22.05.2024.