Predstavljamo
javni razpisi
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

Tiskarna R-tisk, Boštjan Rihar s.p.

Podjetje: Tiskarna R-tisk, Boštjan Rihar s.p.
Naslov: Ulica Jana Husa 1A, 1000 LJUBLJANA

Google maps
Občina: Ljubljana
Regija: Osrednjeslovenska regija
Kontakti: 015442255

www.r-tisk.si
Boštjan Rihar
 
Vodstvo podjetja: Direktor: Boštjan Rihar, tel.: 01 544 22 55,
Matična številka: 5211471
Davčna številka: 46847286
Pravno organizacijska oblika: Samostojni podjetnik posameznik s.p.
Izvor kapitala: Kapital se ne določa
Število zaposlenih: 8
Velikost podjetja: Mikro
Delež izvoza v prihodku: 2,00 %
Tradicija od: 1985
Opis podjetja: R-tisk je sodobna tiskarna, kjer se črnilo pretaka že dve generaciji. Od leta 1985 smo dodobra izpilili znanje v ofset tisku in ga prepletli s sodobnim oblikovanjem, drugimi tehnikami in dodelavami. Trdno smo prepričani, da kljub obilju e–medijev ostaja tisk na papirju edinstveno izkustvo z vsemi čutili. Z naročniki iščemo najboljše rešitve, ker verjamemo, da je videz tiskovin in njihov vtis pri ljudeh (za)pomnljiv. Navdušeni smo nad tiskom kot obliko komunikacije, saj z izbiro pravega papirja in barv – kvalitetno predstavimo dogodek, razstavo ali podjetje.

V vsako tiskovino vložimo najvišjo stopnjo mojstrstva z osebnim pristopom. Prednost dajemo kvaliteti in natančnosti, s pozornostjo pri vsakem detajlu. Oblikovalcem in naročnikom puščamo prostor za kreativne rešitve, sami pa sodelujemo pri načrtovanju s svojim profesionalnim znanjem o ofset tiskarstvu in papirjih. Strokovno narejene poslovne tiskovine in promocijski materiali so ustvarjeni za začetek novih pogovorov, odpiranju vrat in krepitvi odnosov.
Opis proizvodov in storitev: Kljub razmahu e-komunikacije, je potreba po komuniciranju preko papirja še vedno bolj zanesljiva in zaželjena, saj papir prenese veliko informacij, predvsem pa deluje bolj zanesljivo in otipljivo. Tiskamo tiskovine kot so letaki, knjižice, zloženke, mape, vrečke, koledarji, plakati, nalepke, obešanke, vabila – torej vse – kar prenese papir. Pomagali vam bomo izbrati ustrezen papir in s tem podprli vašo tiskovino, ki bo temu primerno zaživela in bo prijetna za oko in otip.

Videz poslovnih tiskovin je zelo pomemben za predstavitev podjetja ali blagovne znamke. Pravilna izbira papirja in dober tisk predstavljajo kakovost vašega poslovanja. Z osnovnimi tiskovinami celostne grafične podobe kot so vizitka, dopisni list in kuverta pri prvem stiku ustvarite pomemben vtis. Večino barv mešamo ročno, zato si lahko izberete katerokoli Pantone barvo, tudi metalno ali neonsko. Dobro prepletena ideja s kreativnim papirjem in dodelana s kakovostnim tiskom bo zagotovo vzbudila posebno pozornost.

Velik nabor papirjev, kartonov, platna, pestra izbira dodelav kot so tisk z vročo folijo, slepi tisk, uv-lak ter različne vrste vezav, so glavne sestavine vsake butične knjige. Naš nabor vam nudi trdo vezane knjige kot tudi mehko vezane brošure. Izbira vezave predstavlja dodano vrednost vsebini, hkrati pa mora ustrezati končni uporabi. Dobro načrtovana knjiga preko oblikovanja, tiska in primerne izbire vezave bralcu izboljša uporabniško izkušnjo. Kljub obilici e-možnosti branja, je njena taktilnost in otipljivost nenadomestljiva.
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
18.130 Priprava za tisk in objavo
Dodatne dejavnosti po klasifikaciji SKD
18.130 Priprava za tisk in objavo
18.130 Priprava za tisk in objavo
18.130 Priprava za tisk in objavo
18.130 Priprava za tisk in objavo
18.130 Priprava za tisk in objavo
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
18.12.12 Tiskanje reklamnih katalogov, prospektov, posterjev in drugega oglaševalskega gradiva  
Panoge: Industrijska proizvodnja in materiali
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2021, zadnje ažuriranje 30.06.2022.
Datum zadnjega vnosa 24.11.2022.