Predstavljamo
E - bonitete
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

Pivovarna Laško Union d.o.o.

Podjetje: Pivovarna Laško Union d.o.o.
Naslov: Pivovarniška ulica 2, 1000 LJUBLJANA

Google maps
Občina: Ljubljana
Regija: Osrednjeslovenska regija
Kontakti: 014717217

http://www.pivovarnalaskounion.com
Zooullis Mina
 
Vodstvo podjetja: Glavni direktor: Zooullis Mina,
Direktorica financ: Mirjam Hočevar,
Direktor oskrbne verige: NEVEN IVANOV MADZHAROV,
Direktorica korporativnih odnosov: Tanja Subotić Levanič,
Direktorica za pravne zadeve: Alenka Hočevar Gorenc,
Direktorica marketinga: Daphne Stavropoulou,
direktor: Dafni Maria Stavropoulou
direktor: Irena Brugger
direktor: Gregor Rajšp
Matična številka: 5049318
Davčna številka: 90355580
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Tuj kapital
Povezave s podjetji: Materinsko podjetje: Heineken International B.V., Stadhouderskade 84, 1073 AT Amsterdam, Nizozemska (, e-mail: info.plu@heineken.com)
Hčerinsko podjetje: Laško grupa Kosovo , Ulica Shpetim Rrobaj, 10000 Priština, Kosovo (/, tel.: /, fax: /, e-mail: info.plu@heineken.com)
Število zaposlenih: 486
Velikost podjetja: Veliko
Delež izvoza v prihodku: 21,00 %
Tradicija od: 1825
Blagovne znamke: Union: Union svetlo pivo je pivo s 150-letno tradicijo. Varjeno iz prvovrstnega ječmenovega slada. V ponudbi so tudi brezalkoholno pivo in različni okusi radlerja.
Laško: Z ljubeznijo pivo Laško varimo že od leta 1825. Voda iz laškega hribovja in prvovrsten slovenski hmelj zagotavljata najvišjo kakovost in dobro poznano grenčico.
Heineken: Znamka, poznana po najbolj mednarodnem pivu na svetu. Hladen, svež in kakovosten Heineken poznajo blizu in daleč že od leta 1873.
Sola: Sola pijače navdušujejo generacijo za generacijo. Dobro poznanim klasičnim okusom ves čas dodajo nove, še bolj razigrane in osvežilne.
Zala: Izvirska voda Zala je že več kot dve dekadi vodilna v svoji kategoriji. Ponaša se z enakimi lastnostmi, kot jih ima na svojem izvoru. Linija Zala z okusi potrošnike razveseljuje skoraj toliko časa ko
Jabolčni tat: Jabolčni tat je cider - alkoholna pijača, pripravljena na osnovi jabolčnega vina, ki mu dodamo še mehurčke in bezeg ali jabolko za popoln okus.
Runda sekunda: Spletna trgovina za vse ljubitelje tekočega zlata, ki skrbi, da z dostavo bogatega nabora piv in drugih pijač vedno ostanejo na tekočem.
Zastopstva tujih blagovnih znamk in podjetij: Heineken International B.V.: /
Opis podjetja: Pivovarna Laško Union (PLU) je največji proizvajalec pijač v Sloveniji in zaposluje skoraj 600 ljudi. Podjetje, ki je v 100-odstotni lasti nizozemske družbe Heineken, je leta 2016 nastalo z združitvijo Pivovarne Laško in Pivovarne Union in tako podedovalo skoraj 200-letno tradicijo proizvodnje piva v Sloveniji.
Zavezani poslovni, tehnološki, marketinški in komunikacijski odličnosti novosti uvajamo na različnih področjih: vse od uvajanja novih kategorij pijač, novih vrst piva in brezalkoholnih pijač, do prenove embalaže, spletne prodaje in uporabe novih tehnologij za točenje piva.
Opis proizvodov in storitev: Laško
Z ljubeznijo pivo Laško varimo že od leta 1825. Voda iz laškega hribovja in prvovrsten slovenski hmelj zagotavljata najvišjo kakovost in dobro poznano grenčico.
Union
Union svetlo pivo je pivo s 150-letno tradicijo. Varjeno iz prvovrstnega ječmenovega slada. V ponudbi so tudi brezalkoholno pivo in različni okusi radlerja.
Heineken
Znamka, poznana po najbolj mednarodnem pivu na svetu. Hladen, svež in kakovosten Heineken poznajo blizu in daleč že od leta 1873.
Zala
Izvirska voda Zala je že več kot dve dekadi vodilna v svoji kategoriji. Ponaša se z enakimi lastnostmi, kot jih ima na svojem izvoru. Linija Zala z okusi potrošnike razveseljuje skoraj toliko časa kot izvirska voda in je njihova prva izbira tudi v tej kategoriji.
Sola
Sola pijače navdušujejo generacijo za generacijo. Dobro poznanim klasičnim okusom ves čas dodajo nove, še bolj razigrane in osvežilne.
Jabolčni tat
Jabolčni tat je cider - alkoholna pijača, pripravljena na osnovi jabolčnega vina, ki mu dodamo še mehurčke in bezeg ali jabolko za popoln okus.
Runda sekunda
Spletna trgovina za vse ljubitelje piva, ki skrbi, da z dostavo bogatega nabora piv in drugih pijač vedno ostanejo na tekočem.
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
11.050 Proizvodnja piva
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
11.05.10 Pivo, razen pivovarskih ostankov  
11.07.19 Druge brezalkoholne pijače  
Izvozni proizvodi po klasifikaciji HS
220300 Pivo iz slada
220190 Led in sneg
220210 Vode,mineralne in sodavice,s sladkorjem,z aromo
220600 Pijače,druge,fermentirane, in njihove mešanice
210220 Kvas,neaktivni,drugi enocel.mikroorganizmi,mrtvi
121020 Hmelj,zdrob.,zmlet,v pelet.,svež,sušen,lupulin
Panoge: Kmetijstvo
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2023, zadnje ažuriranje 22.5.2024.
Datum zadnjega vnosa 13.06.2024.