Predstavljamo
SID banner 15032022
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

JELOVICA, lesna industrija, d.d.

Podjetje: JELOVICA, lesna industrija, d.d.
Naslov: Dunajska cesta 156, 1000 LJUBLJANA

Google maps
Občina: Ljubljana
Regija: Osrednjeslovenska regija
Kontakti: 042750324
045113000
042750349
045113270

http://www.jelovica.si
Gregor Benčina
 
Vodstvo podjetja: Predsednik uprave: Gregor Benčina, tel.: 045113215,
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Majda Stepančič,
Matična številka: 5040043
Davčna številka: 95490264
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Povezave s podjetji: Hčerinsko podjetje: JELOVICA HIŠE d.o.o., Hrib 1, , Slovenija
Hčerinsko podjetje: JELOVICA, d.o.o., Kidričeva cesta 58, , Slovenija
Število zaposlenih: 5
Velikost podjetja: Malo
Prihodek: 1.364.770,00 €
Tradicija od: 1905
Celotni kapital: 14.251.372,00 €
Celotna sredstva: 17.308.544,00 €
Blagovne znamke: Ekoterm: Energijsko varčno leseno okno s trojno zasteklitvijo in toplim robom. Na voljo v lesu smreke.
Jelovision Wood 7800: Energijsko varčno okno, posebnost okna: profil z zračnimi komorami, ki izboljšujejo toplotno izolativnost okna. Na voljo v lesu smreke. troslojna zasteklitev (topli rob). 2 odkapna profila, termo deljiv odkapni profil.
Jelostar Wood 7800: energijsko varčno okno primerno za novogradnje in obnove; priporočljivo za nizkoenergijske hiše. Posebnosti okna: trojna zasteklitev 4-14-4-14-4 (topli rob), 2 tesnili, 2 odkapna profila. Na voljo v lesu smreke (opcija: macesen, hrast).
Jeloterm wood 6800: Energijsko varčno leseno oknoz dvema odkapnima profiloma in dvemi tesnili. Posebnosti okna: dvojna zasteklitev, profil 68 mm. Na voljo v lesu smreke (opcija: macesen, hrast, meranti).
Jelotech Wood 6800: Energijsko varčno leseno okno z enim odkapnim profilom. Posebnosti okna: dvojna zasteklitev 1 tesnilo, 1 odkapni profil. Na voljo v lesu smreke.
Jelobasic wood 6800: Energijsko varčno leseno okno namenjeno lastnikom novozgrajenih ali prenovljenih objektov, ki cenijo les in želijo oknom dodati svojo osebno noto - jih sami prebarvati z želenim odtenkom premaza. Posebnosti okna: dvojna zasteklitev, 1 tesnilo, 1 odkapni profil. Na voljo v lesu smreke.
Jelostil Wood 6800: Leseno sodobno okno tradicionalnega videza, namenjeno lastnikom starih ali spomeniško zaščitenih hiš, ki želijo ohraniti tradicionalen videz objektov ali poudariti rustikalen izgled. Posebnosti okna: dvojna zasteklitev, 2 tesnili, 1 odkapni profil. na voljo v smrekovem lesu (opcija: macesen, hrast, meranti).
Jelostar wood premium 9500: Energijsko varčno les-alu okno, ki mu je z zunanje strani dodan aluminijasto zaščitno masko. Oblikovano za kupce, ki želijo v svojo nepremičnino vgraditi sodobna energijsko varčna lesena okna, ki so pred vremenskim vplivi zaščitena z aluminijasto masko na zunanji strani. Posebnosti okna: trojna zasteklitev s toplim robom, dve tesnili, en odkapni profil, profil okna 95mm. Na voljo v smrekovem lesu (opcija: macesen, hrast).
Jeloterm Wood Premium 8500: Energijsko varčno leseno okno, ki mu je z zunanje strani dodana aluminijasta zaščitna maska. Oblikovano za kupce, ki želijo v svoje novozgrajene ali obnovljene objekte vgraditi lesena okna, z zunanje strani zaščitena z aluminijem, kar zagotavlja dodatno zaščito pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Posebnosti okna: dvojna zasteklitev, 2 tesnili, 1 odkapni profil, profil okna 85mm. Na voljo v smrekovem lesu (opcija: macesen, hrast, meranti).
Jeloplast ideal 8000: Energijsko varčno PVC okno z revolucionarno tehnologijo lepljenja stekel; brez jeklene ojačitve v krilu. Posebnosti okna: trojna zasteklitev, 8-komorni profil, profil okna 85 mm, na voljo v beli barvi.
Jeloplast Ideal 6000: Energijsko varčno PVC okno z revolucionarno tehnologijo lepljenja stekel; brez jeklene ojačitve v krilu. Posebnosti okna: trojna zasteklitev, 6-komorni profil, 80 mm, osnovna je bela barva; pri klasični različici možen dekor; različica s posebno tehniko lepljenja na voljo samo v beli barvi, na voljo tudi kot klasično 6-komorno PVC okno.
Jeloplast ideal 5000: PVC okno z možnostjo dobave v dekorju, namenjeno kupcem, ki želijo stavbno pohištvo z dolgo življenjsko dobo, čim manjšimi stroški vzdrževanja ter dobro toplotno in zvočno izolativnostjo po ugodni ceni. Posebnosti okna: dvojna zasteklitev, 5-komorni profil, 70 mm, osnovna je bela barva; možen dekor.
Jeloplast Ideal 4000: Osnovno PVC okno primerno za obnovo stanovanjskih objektov. Oblikovano za kupce, ki želijo stavbno pohištvo, ki zahteva čim manj vzdrževanja in za katere je pri odločitvi za nakup izdelka ključnega pomena cena. Posebnosti okna: dvojna zasteklitev, 5-komorni profil, profil okna 70 mm, na voljo v beli barvi.
Jeloglass: Les-alu okno JeloGlass odlikuje premišljena kombinacija plemenitega lesa, ki jo na zunanji strani dopolnjuje neprekinjena linija toplotnoizolativnega stekla in zaščitnega aluminija. Okno na notranji strani ambientu podarja toplino in udobje lesa. Zunanjost okna zaznamuje sodobnost, eleganca in trajnost kombinacije aluminija in kaljenega stekla v ravni liniji.
Jelotech 3 plus: Energijsko varčno leseno okno s trojno zasteklitvijo
Države izvoza po regijah: Albanija
Avstrija
Azerbajdžan
Belgija
Bolgarija
Bosna in Hercegovina
Francija
Hrvaška
Irska
Italija
Izrael
Japonska
Kosovo
Moldavija, Republika
Nemčija
Nizozemska
Ruska federacija
Severna Makedonija
Španija
Srbija
Švedska
Švica
Turčija
Ukrajina
Velika Britanija
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati: Evropska unija, Jugovzhodna Azija, Jugovzhodna Evropa, Severna Afrika, Severna Amerika
Opis podjetja: Skupina Jelovica velja za vodilnega slovenskega proizvajalca energijsko varčnih hiš, oken in vrat. Svoje proizvode uspešno prodajamo na preko 25 svetovnih trgih, kamor izvozimo več kot polovico proizvodnje. Skupino sestavljajo štiri družbe, ki se ukvarjajo s proizvodnjo in prodajo energijsko varčnih hiš, oken, vrat ter drugih izdelkov za vgradnjo v objekte. Skupina ima proizvodnjo organizirano v dveh tovarnah, prodajno servisne centre Jelovica pa najdete širom po Sloveniji. Vsak izdelek Jelovica gre skozi tehnološko dovršen in skrbno nadzorovan proces oblikovanja, proizvodnje in selekcije izbranih naravnih materialov. Eleganten dizajn in strokovno projektiranje, v kombinaciji z inovativnimi rešitvami in naravnimi materiali, dajejo izvor hišam, oknom in vratom visoke kakovosti. Sodobna tehnologija, kvalitetni materiali in zahtevni standardi, ki jih Jelovica uporablja, zagotavljajo zadovoljstvo najzahtevnejšim kupcem.
Opis proizvodov in storitev: - Energijsko varčne lesene montažne hiše, poslovni objekti, šole, vrtci in večnamenske dvorane,
- Energijsko učinkovita lesena okna in vhodna vrata.
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
16.230 Stavbno mizarstvo in tesarstvo
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
16.23.11 Okna, vrata, okviri in podboji, iz lesa  
16.23.20 Lesene montažne stavbe  
16.10.10 Les, vzdolžno žagan ali sekan, rezan ali luščen, debeline > 6 mm; neimpregnirani železniški ali tramvajski pragovi  
16.10.99 Storitve podizvajalcev kot del proizvodnje lesa, žaganega in skobljanega  
16.23.19 Leseni izdelki stavbnega mizarstva in tesarstva, d. n.  
Izvozni proizvodi po klasifikaciji HS
441820 Vrata,podboji in pragovi
441890 Proizvodi,leseni,drugi,za gradbeništvo
830241 Okovje,pribor ipd.,stavbno okov.,drugo,iz nav.kov.
940600 Montažne zgradbe
761090 Konstrukcije in njihovi deli,iz aluminija,druge
392520 Vrata,okna,okvirji,pragi,iz plast.mas
440710 Les iglavcev,žagan po dolž.ipd.,nad 6 mm debeline
392530 Oknice,rolete ipd.,iz plastičnih mas
320910 Premaz.sred.na osn.akril.ali vinil.polimer.,v vodi
441810 Okna,vrata z okni in okvirji
Panoge: Industrijska proizvodnja in materiali
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2020, zadnje ažuriranje 30.06.2021.
Datum zadnjega vnosa 23. 05. 2022