Predstavljamo
javni razpisi
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

BISOL Proizvodnja, proizvodnja, razvoj, inženiring in svetovanje, d.o.o.

Podjetje: BISOL Proizvodnja, proizvodnja, razvoj, inženiring in svetovanje, d.o.o.
Naslov: Latkova vas 59A, 3312 PREBOLD

Google maps
Občina: Prebold
Regija: Savinjska regija
Kontakti: 037032250

https://www.bisol.com
Vodstvo podjetja: Podpredsednik uprave in tehnični direktor: Marko Poličnik, tel.: 037032250,
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Uroš Merc,
Matična številka: 3961958
Davčna številka: 58719555
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Število zaposlenih: 5
Velikost podjetja: Srednje
Prihodek: 35.895.836,00 €
Delež izvoza v prihodku: 93,00 %
Tradicija od: 2006
Celotni kapital: 5.316.325,00 €
Blagovne znamke: BISOL: Blagovna znamka solarnih izdelkov skupine BISOL Group: FN moduli BISOL Premium, BISOL PeakPerformance, BISOL Spectrum, BISOL XL, BISOL Lumina itd., nosilne konstrukcije BISOL EasyMount, …
Države izvoza po regijah: Belgija
Belorusija
Ciper
Egipt
Francija
Hrvaška
Italija
Madžarska
Nemčija
Nizozemska
Srbija
Švedska
Švica
Velika Britanija
Opis podjetja: BISOL Proizvodnja, d.o.o., je edino slovensko podjetje, ki se s proizvodnjo fotonapetostnih modulov ukvarja na množičnem industrijskem nivoju. Naša vizija je s stalnim investiranjem v tehnologijo, razvojem inovativnih proizvodov in povečevanjem donosnosti naložb v fotovoltaiko ustvariti čistejše okolje in v prihodnosti zagotoviti energetsko neodvisnost. Izdelki BISOL so prisotni že v več kot 55 državah sveta, kjer predstavljajo sinonim vrhunske kakovosti. Svoje mednarodne poslovne aktivnosti še dodatno utrjujemo z mrežo lastnih podjetij v Belgiji, Italiji in Veliki Britaniji. Trdno verjamemo v ohranjanje proizvodnje na domačih tleh, saj tako učinkoviteje spodbujamo trajnostni razvoj in zagotavljamo boljši nadzor nad kakovostjo. V visokotehnološkem proizvodnem okolju uporabljamo izključno najboljše certificirane materiale skrbno izbranih dobaviteljev ter s strogim nadzorom kakovosti zagotavljamo brezhibno delovanje in vrhunsko kakovost svojih proizvodov. V vseh korakih proizvodnega procesa delujemo v skladu z mednarodnimi standardi kakovosti ISO 9001 (vodenje kakovosti), ISO 14001 (skrb za okolje) in OHSAS 18001 (varnost in zdravje pri delu). Naša prva skrb je prihodnjim rodovom zagotoviti trajnostni svet, zato v proizvodnem procesu ne uporabljamo toksinov. Naša razvojno-raziskovalna ekipa v tesnem sodelovanju s svetovno priznanimi raziskovalnimi centri nenehno razvija inovativne rešitve, ki zagotavljajo nadpovprečne energijske izplene z daljšo življenjsko dobo.
Opis proizvodov in storitev: Fotonapetostni moduli BISOL so v svetu prepoznani po svojem odličnem delovanju, vrhunski kakovosti in dovršenem videzu. Odlikujejo jih izključno pozitivne tolerance izhodnih moči, 10-letna garancija na proizvod in 25-letna linearna garancija na delovanje. Odporni so na amoniak in višjo koncentracijo soli v zraku, ki sta prisotna v okolici živinorejskih poslopij ter na obalnih območjih. Njihovo trpežnost dokazuje test pravokotnega padca toče debeline 25 mm s hitrostjo 83 km/h in test obremenitve do 900 kg na sprednji strani. Poleg serij BISOL Premium, visoko učinkovitih modulov serije BISOL PeakPerformance in najnovejših 72-celičnih modulov BISOL XL so vsem, ki prisegajo na eleganten videz, na voljo ekskluzivni moduli serij BISOL Full-black, BISOL Spectrum z barvnimi celicami in BIPV za integrirane sisteme. Posebna serija modulov BISOL Lumina s transparentno hrbtno folijo in večjim razmikom med celicami je odlična za vsa poslopja, kjer je potrebna boljša osvetlitev z dnevno svetlobo. Izjemno nizka degradacija fotonapetostnih modulov BISOL, potrjena tudi s testom TÜV, je razlog, da sončne elektrarne desetletja ohranjajo svoj brezhibni videz in dosegajo odlične energijske izplene brez opaznejšega upada proizvodnje. Vsi moduli znamke BISOL so izdelani v skladu z mednarodnima standardoma IEC 61215 Ed.2 in IEC 61730 Ed.1 ter smernicami CE, MCS, ANSI/UL 1703 in AS5033. V celoti so proizvedeni v Sloveniji, zato so izvzeti iz protidumpinških postopkov Evropske unije, morebitno uveljavljanje garancije pa je precej poenostavljeno.
Ključne besede:
Marketinške ključne besede
06003002 Photovoltaics
06002003 Power grid and distribution

04005004 Photovoltaics
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
26.110 Proizvodnja elektronskih komponent
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
26.11.40 Deli za elektronske in druge elektronske komponente, d. n.  
Certifikati: ISO 18001
Panoge: Industrijska proizvodnja in materiali
Elektronika, IT in telekomunikacije
Energija
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2021, zadnje ažuriranje 30.06.2022.
Datum zadnjega vnosa 24.11.2022.