Predstavljamo
Poslovni nasveti
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

LUMENIA d.o.o.

Podjetje: LUMENIA d.o.o.
Naslov: Kandrše - del 7, 1252 VAČE

Google maps
Občina: Zagorje ob Savi
Regija: Zasavska regija
Kontakti: 035670796


www.lumenia.com
Tomaž Smrkolj
 
Vodstvo podjetja: Generalni direktor: Tomaž Smrkolj, tel.: 041672657,
Produktni vodja, prokurist: Blaž Vidic, tel.: 031277380,
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Urša Kozic,
Matična številka: 3909557
Davčna številka: 96649402
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Povezave s podjetji: Materinsko podjetje: Strip's d.o.o., Kandrše - del 7, 1252 VAČE, Slovenija
Velikost podjetja: Malo
Delež izvoza v prihodku: 31,00 %
Tradicija od: 2011
Blagovne znamke: LUMENIA: Blagovna znamka LUMENIA je bila ustanovljena leta 2010, z namenom razvojem in prodajo produktov industrijske, ulične in cestne razsvetljave. Naša vizija je doseči dolgoročno in stabilno rast na področju učinkovite rabe energije in varstva okolja.
Predstavništva: Predstavništvo LUMENIA BEOGRAD Belarica 56, Nova br.18, Batajnica, 11273 Beograd, Srbija (Maja Strugarević, tel.: +381 62 205 594, e-mail: predstavnistvo@lumenia.rs)
Države izvoza po regijah: Srbija: 30 %
Slovaška: 20 %
Francija: 15 %
Hrvaška: 10 %
Švedska: 10 %
Bosna in Hercegovina: 5 %
Estonija: 5 %
Italija: 3 %
Nizozemska: 1 %
Poljska: 1 %
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati: Danska, Finska, Grčija, Irska, Nemčija, Norveška, Panama, Portugalska, Španija, Velika Britanija
Opis podjetja: LUMENIA je vodilno podjetje na področju energetsko učinkovitih rešitev za razsvetljavo, ki omogočajo trajnostni razvoj skupnosti, občin in mest. Ustanovljeno je bilo leta 2011 kot hčerinsko podjetje družbe Strip‘s, ki je specializirana za načrtovanje in proizvodnjo elektronike, tehnologije LED, senzorjev, pametnih merilnih naprav ter povezljivosti.
Naša ponudba obsega LED svetilke za ulično in industrijsko razsvetljavo, solarne svetilke ter različne brezžične sisteme za nadzor in upravljanje porabe energije. Prizadevamo si izdelati energetsko varčne izdelke, ki niso le okolju prijazni, temveč tudi inovativni. Nenehno razvijamo nove izdelke in rešitve na področju LED razsvetljave, pri čemer uporabljamo kakovostne sestavne dele ter izboljšujemo obstoječe izdelke in procese. Kakovost je eno od glavnih vodil, ki se odraža v naših izdelkih, saj zagotavljanju kakovosti posvečamo posebno pozornost in veliko vlagamo v sisteme upravljanja kakovosti. Naš proizvodni partner Strip’s d.o.o. je nosilec certifikatov ISO 9001:2015 in ISO 14001:2015.
Poslujemo na mednarodnem trgu in sklepamo dolgoročna partnerstva s podjetji po celem svetu. S tem povezujemo mala in srednje velika podjetja na področju visokotehnološke industrije z namenom razvijanja trajnostnih in učinkovitih rešitev za pametna mesta.
Naše rešitve za cestno, industrijsko in pisarniško razsvetljavo zagotavljajo večjo svetlobno ter energetsko učinkovitost. Neodvisnost in varnejša povezljivost s pametnejšim upravljanjem na daljavo jasno osvetljujejo pot v bolj trajnostno prihodnost.
Opis proizvodov in storitev: Naše rešitve za cestno, industrijsko in notranjo razsvetljavo zagotavljajo večjo svetlobno ter energetsko učinkovitost. Neodvisnost in varnejša povezljivost s pametnejšim upravljanjem na daljavo jasno osvetljujejo pot v bolj trajnostno prihodnost. Glavno vodilo podjetja LUMENIA je razvijati in ustvarjati vedno nove generacije pametne razsvetljave, ki bodo našim uporabnikom zagotovile udobne bivanjske ter delovne pogoje. Zato še naprej bomo raziskovali koncepte povezljivosti in integrirane sisteme, ki prinašajo več udobja in prihrankov za uporabnike.

Naša ponudba obsega LED svetilke za ulično, industrijsko, notranjo razsvetljavo, solarne svetilke ter različne sisteme za nadzor in upravljanje razsvetljave in porabe energije. Razsvetljavo nadgrajujemo s pametnim sistemom upravljanja in tako pomagamo naročnikom priti do rešitve kako najbolje zmanjšati porabo električne energije, na dolgi rok pa
povečati efektivnost dela, izboljšati kakovost bivanja.  Linija industrijskih LED svetilk namenjena osvetlitvi industrijskih objektov, delovnih linij, mest v proizvodnji, logističnih centrov, in za industrijske objekte v visokimi stropi. Naročnikov so poleg kakovosti, izjemnega svetlobnega izkoristka in dolge življenjske dobe naših izdelkov po navadi prepričajo tudi naše svetovalne storitve, pripravljenost prilagajanja strankam in možnost
uporabe več različnih luči. V sklopu projekta ponujamo naročnikom tudi načrtovanje
razsvetljave
, kjer upoštevamo različne potrebe posameznih delov objekta in zato v svetlobnem izračunu uporabljamo luči z različnimi lastnostmi, različnimi optiki, nadgradnja luči s senzorji in brez, integracija z različnimi sistemi za upravljanje razsvetljave.
Video predstavitev podjetja
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
46.690 Trgovina na debelo z drugimi napravami in opremo
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
46.69.19 Veleprodaja drugih strojev in naprav za posebne ali splošne namene  
Panoge: Trgovina
Elektronika, IT in telekomunikacije
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2022, zadnje ažuriranje 30.06.2022.
Datum zadnjega vnosa 07.11.2023.