Predstavljamo
E - bonitete
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

BELAK, drugo izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje, d.o.o.

Podjetje: BELAK, drugo izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje, d.o.o.
Naslov: Dunajska cesta 21, 1000 LJUBLJANA

Google maps
Občina: Domžale
Regija: Osrednjeslovenska regija
Kontakti: 041377372

www.belak.si
Nina Benda Belak, Primož Ben Belak
 
Vodstvo podjetja: Direktor: Nina Benda Belak, Primož Ben Belak
direktor: Nina Benda Belak
direktor: Primož Ben Belak
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Marko Gaber,
Matična številka: 2247267
Davčna številka: 74698737
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Število zaposlenih: 1
Velikost podjetja: Mikro
Prihodek: 138.189,00 €
Tradicija od: 2006
Celotni kapital: 613.438,00 €
Celotna sredstva: 740.405,00 €
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati: Azija, Države bivše Jugoslavije, Evropa, Jugovzhodna Evropa, Severna Amerika, Vzhodna Evropa, Zahodna Evropa
Opis podjetja: Belak d.o.o je proaktivna, kreativna in k rešitvam usmerjena digitalna ter CRM agencija. Naša agencija nudi celostne rešitve za rast posla naših strank. Za naročnike pripravljamo različne oblike digitalnega trženja (spletne strani, spletne aplikacije, nagradne igre,...) in direktnega trženja, tudi preko e-pošte (e-mail marketing od strategije do vsebine, priprave html, pošiljanja, analitike itd.).
Opis proizvodov in storitev: UPRAVLJANJE ODNOSOV S STRANKAMICRM strategije vedno razvijamo na podlagi specifičnih potreb in želja vaših strank, saj vam lahko zgolj tako zagotovimo kakovostne in dolgoročne odnose s strankami, ki so ključni za uspešno poslovanje podjetja.
UPRAVLJANJE S PODATKI
Kvalitetna baza podatkov predstavlja osnovo za vse CRM strategije. Izvajamo segmentacijo, targeting in ostale analize kot temelj za izvajanje različnih CRM projektov, hkrati pa se skozi profiliranje osredotočamo na poznavanje končnih kupcev.?
E-MAIL MARKETING
Z e-mail marketingom ustvarjamo vsebine, ki vzbujajo zanimanje in željo po novih informacijah. S tehnično in vsebinsko dovršenimi e-mailingi sledimo skupnemu cilju: vzpostaviti kvalitetne odnose z obstoječimi in potencialnimi kupci.?
DIGITALNO TRŽENJE
Z našimi celovitimi digitalnimi strategiji boste potencialne kupce dosegli ob pravem času, na pravem mestu ter na stroškovno najbolj učinkovit način. Vse naše rešitve so podprte z analitičnimi podatki, da zagotovimo optimalno in učinkovito uporabniško izkušnjo.?
SPLETNO PROGRAMIRANJE
Celovit razvoj spletnih strani in aplikacij, ki bodo s tehnološko dovršenimi rešitvami najbolj učinkovito dosegle vaše zastavljene cilje. Ne veste, kje začeti? Za vas bomo pripravili celotno vsebino, dizajn in predloge ustreznih trženjskih prijemov.?

VODENJE PROJEKTOV
Ciljna naravnanost in širok spekter znanj nam omogočata da uspešno izpeljemo projekte različnih obsegov. Med njimi so npr. večkrat nagrajeni projekt Twingospodične (za Renault Nissan Slovenija), projekta Jumicar in Kolesarčki.?
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
85.590 Drugje nerazvrščeno izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
85.59.12 Izobraževanje na področju informacijske tehnologije  
Panoge: Storitve
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2022, zadnje ažuriranje 30.06.2023.
Datum zadnjega vnosa 22.04.2024.