Predstavljamo
SID banka
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

CONVERTA d.o.o.

Podjetje: CONVERTA d.o.o.
Naslov: Ulica Jožeta Jame 12, 1210 LJUBLJANA - ŠENTVID

Google maps
Občina: Ljubljana
Regija: Osrednjeslovenska regija
Kontakti: 059077081
059077086

https://www.converta.si
Matej Golob
 
Vodstvo podjetja: direktor: Matej Golob, tel.: 014323200,
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Matej Golob,
Matična številka: 2145456
Davčna številka: 45874956
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Velikost podjetja: Mikro
Delež izvoza v prihodku: 20,00 %
Tradicija od: 2006
Države izvoza po regijah: Albanija
Argentina
Avstralija
Avstrija
Belgija
Belorusija
Bolgarija
Bosna in Hercegovina
Brazilija
Češka Republika
Črna gora
Danska
Finska
Francija
Hongkong
Hrvaška
Indija
Italija
Japonska
Južnoafriška republika
Kamerun
Kanada
Kazahstan
Kirgizistan
Kitajska
Koreja Republika (Južna)
Litva
Madžarska
Malezija
Malta
Mehika
Nemčija
Nizozemska
Norveška
Paragvaj
Poljska
Portugalska
Romunija
Ruska federacija
Saudova Arabija
Senegal
Severna Makedonija
Singapur
Slovaška
Slovenija
Španija
Srbija
Švedska
Švica
Tadžikistan
Tajska
Tajvan
Turčija
Turkmenistan
Ukrajina
Uzbekistan
Velika Britanija
Združene države Amerike
Združeni arabski Emirati
Opis podjetja: Converta d.o.o. je eno izmed največjih družb v Sloveniji, ki je specializirana za upravljanje s terjatvami. Imamo več kot 15 let izkušenj, uspešno smo rešili že na tisoče zapadlih terjatev, kjer naši naročniki sami niso uspeli z unovčevanjem zapadlih terjatev. Smo tudi ena izmed redkih družb v Sloveniji, katera je vključena v mednarodno združenje v finančni industriji. Naše poglavitne dejavnosti so: IZVENSODNA IZTERJAVA, SODNA IZTERJAVA, MEDNARODNA BONITETNA POROČILA, ISKANJE DOLŽNIKOV. Z izterjavo pokrivamo več kot 140 držav po svetu z lokalnimi partnerji - pomeni izvajanje izterjave v državi dolžnika. Do provizije smo upravičeni le ob uspešni izvensodni izterjavi. Bonitetna poročila pridobivamo iz več kot 140 držav po svetu. POGLAVITNA PREDNOST: z našim sodelovanjem si lahko omogočite lažje poslovanje po celem svetu. Ne zapravljajte svojega dragocenega časa za iskanje agencije/odvetnika za izterjavo.
Opis proizvodov in storitev: IZVENSODNA / SODNA IZTERJAVA * Trenutno upravljamo z več kot 15 mio zapadlih terjatev in ker imamo več kot 15 let izkušenj vemo, da del zapadlih terjatev sami ne uspete izterjati - pomagamo vam lahko, da uspete v največji meri; * Dandanes vlaganje izvršb ne pomeni zagotovila za poplačilo vaših zapadlih terjatev (že obremenjena sredstva dolžnikov, dolžniki v veliki večni ugovarjajo, zaradi tega nastajajo novi fiksni stroški) in tudi stranke lahko izgubite; * Zaupajo nam velika, večja ter tudi manjša zasebna podjetja iz Slovenije in iz tujine, finančne institucije, elektro in komunalna podjetja, fakultete. * Ker ni vseeno kdo poziva dolžnika k plačilu, zato Vam zagotavljamo višji odstotek izterjanih zapadlih terjatev, kot če se zadeve lotite sami! * Provizijo / nagrado v odstotkih za pred-sodno izterjavo zaračunavamo le ob uspešni izterjavi in to le od izterjanega zneska! MEDNARODNA BONITETNA POROČILA Dandanes je sklepanje posla lahko zelo tvegano! Za Vas imamo rešitve, kako ublažiti tovrstna tveganja! BONITETNA POROČILA lahko pridobivamo za podjetja iz več kot 140 držav po svetu. Omogočamo vam, da boste za relativno majhen znesek pridobili zelo koristne podatke o vaši potencialni stranki. * Dobite podatke o vodstvu, lastništvu podjetja * Pridobite računovodske izkaze (bilanco stanja, izkaz uspeha, različne finančne kazalnike) * Dobite bonitetno oceno, višino kreditnega priporočila (do katere vrednosti je relativno varno sklepati posle z naročnikom) * S pridobitvijo bonitetnega poročila se lahko izognete morebitnim težavam zaradi neplačevanja * Pridobite informacije o vašem potencialnem partnerju * Osredotočite se na svoj osnovni posel.
Ključne besede:
Marketinške ključne besede
09002006 Other finance, insurance and real estate

11009001 Creative products
11008001 Creative services
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
64.990 Drugje nerazvrščene dejavnosti finančnih storitev, razen zavarovalništva in dejavnosti pokojninskih skladov
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
82.91.12 Zbiranje terjatev in izterjava računov  
Certifikati: AAA Boniteta odličnosti
Program odgovornega ravnanja
Panoge: Storitve
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2023, zadnje ažuriranje 22.5.2024.
Datum zadnjega vnosa 03.07.2024.