Predstavljamo
javni razpisi
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

FS GROUP d.o.o.

Podjetje: FS GROUP d.o.o.
Naslov: Peruzzijeva ulica 105, 1000 LJUBLJANA

Google maps
Občina: Domžale
Regija: Osrednjeslovenska regija
Kontakti: 040889188

https://www.fs-group.com
Miloš Junkar
 
Vodstvo podjetja: Direktor: Miloš Junkar
Prokurist: Mira Dedič
Matična številka: 2136287
Davčna številka: 27810470
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Število zaposlenih: 8
Velikost podjetja: Malo
Delež izvoza v prihodku: 2,00 %
Tradicija od: 2005
Blagovne znamke: FS Group: Ime podjetja.
Building your success: Slogan podjetja.
Zastopstva tujih blagovnih znamk in podjetij: TARKETT FIELDTURF: Umetna trava Leseni sistemi za telovadnice
EGE: Tekstilne talne obloge
POLYFLOR: PVC talne obloge
PRIALPAS: Guma
TARKETT TRADE: PVC, linolej, parket
Države izvoza po regijah: Hrvaška
Madžarska
Severna Makedonija
Slovaška
Srbija
Opis podjetja: FS Group je gradbeno podjetje specializirano za gradnjo športne infrastrukture. Navdušeni smo nad športom in gradbeništvom ter veseli, da smo našli način, kako združiti obe strasti. Naša predanost in prizadevanje za kakovost sta nas pripeljali do položaja vodilnega podjetja v tej panogi. Kljub vsemu nikoli nismo pozabili svojih začetkov. Vse se je začelo z gradnjo poslovnih in stanovanjskih objektov in še zmeraj ostajamo dejavni pri splošnih gradbenih projektih. Imamo znanje, spodobnost in opremo za izvedbo različnih gradbenih projektov tako na področju nizke gradnje, kakor tudi pri projektih visoke gradnje. Pri podjetju FS Group sodelujemo le z vodilnimi dobavitelji in partnerji, da bi zagotovili visoko kakovost naših izdelkov in storitev. Gradimo na ugledu, ki smo ga ustvarili pod imenom FIT ŠPORT, in nadaljujemo z našo novo mednarodno blagovno znamko FS Group, ki smo jo ustvarili za enotno predstavitev podjetja na vseh mednarodnih trgih, kjer smo prisotni.
Opis proizvodov in storitev: Športna infrastruktura: FS Group je podjetje specializirano za gradnjo športne infrastrukture. Z našimi bogatimi izkušnjami in številnimi uspešnimi projekti smo postali vodilno podjetje v panogi. Smo prava izbira za vašo naslednjo zgodbo o uspehu.
Splošni gradbeni projekti: Podjetje FS Group je začelo svojo pot kot splošno gradbeno in inženirsko podjetje. Ostajamo dejavni na različnih gradbenih projektih, tako na področju nizke gradnje, kakor tudi pri projektih visoke gradnje.
Umetna travaza urejanje okolice: Bogate izkušnje FS Group pri uporabi umetne trave za gradnjo nogometnih igrišč nam omogočajo edinstven položaj. Ponujamo visoko kakovostne rešitve za urejanje okolice z umetno travo za javne in zasebne površine.
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
43.330 Oblaganje tal in sten
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
43.33.29 Drugo oblaganje tal in sten ter polaganje tapet, d. n.  
Panoge: Gradbeništvo in gradnja
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2023, zadnje ažuriranje 22.5.2024.
Datum zadnjega vnosa 03.07.2024.