Predstavljamo
Poslovni nasveti
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

VIRS, d.o.o.

Podjetje: VIRS, d.o.o.
Naslov: Industrijska ulica 4B, 9220 Lendava - Lendva

Google maps
Občina: Lendava
Regija: Pomurska regija
Kontakti: 025742445

www.virs.si
Renato Pahor
 
Vodstvo podjetja: Direktor: Renato Pahor
Prokurist: Aleš Puklavec, tel.: 031 540 310,
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Renato Pahor,
Matična številka: 2029529
Davčna številka: 37301853
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Število zaposlenih: 39
Velikost podjetja: Malo
Prihodek: 10.809.395,00 €
Delež izvoza v prihodku: 20,00 %
Tradicija od: 2004
Celotni kapital: 2.286.816,00 €
Države izvoza po regijah: Hrvaška
Opis podjetja: Smo specializiran dobavitelj opreme za varjenje in rezanje. Pokrivamo področje elektroobločnega varjenja, plazemskega rezanja, laserskega rezanja in rezanja z vodnim curkom. Tehnični in cenovni nivo je v razredu profesionalnih sistemov. Sistemi, ki jih ponujamo, segajo od majhnih prenosnih MMA (elektrodnih) varilnih izvorov, do kompleksnih CNC rezalnih naprav, robotskih varilnih sistemov in sistemov za avtomatizacijo varjenja. Ponudbo zaokrožujemo z odsesovalnimi filterskimi sistemi in namenskimi varilnimi mizami. Težimo k temu, da smo za naše kupce sistemski partner, kar pomeni ne zgolj prodati opremo, temveč sodelovati pri izbiri optimalne opreme za njihove potrebe, reševati tehnološke probleme v proizvodnji in skrb za nemoteno in dolgo delovanje dobavljenih sistemov.
Opis proizvodov in storitev: Smo specializiran dobavitelj opreme za varjenje in rezanje. Pokrivamo področje elektroobločnega varjenja, plazemskega rezanja, laserskega rezanja in rezanja z vodnim curkom. Tehnični in cenovni nivo je v razredu profesionalnih sistemov. Sistemi, ki jih ponujamo, segajo od majhnih prenosnih MMA (elektrodnih) varilnih izvorov, do kompleksnih CNC rezalnih naprav, robotskih varilnih sistemov in sistemov za avtomatizacijo varjenja. Ponudbo zaokrožujemo z odsesovalnimi filterskimi sistemi in namenskimi varilnimi mizami. Težimo k temu, da smo za naše kupce sistemski partner, kar pomeni ne zgolj prodati opremo, temveč sodelovati pri izbiri optimalne opreme za njihove potrebe, reševati tehnološke probleme v proizvodnji in skrb za nemoteno in dolgo delovanje dobavljenih sistemov.
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
28.990 Proizvodnja strojev za druge posebne namene
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
28.99.52 Deli za druge stroje in naprave za posebne namene  
Panoge: Industrijska proizvodnja in materiali
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2021, zadnje ažuriranje 30.06.2022.
Datum zadnjega vnosa 24.11.2022.