Predstavljamo
javni razpisi
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

EVINO d.o.o.

Podjetje: EVINO d.o.o.
Naslov: Šmartinska cesta 53, 1000 LJUBLJANA

Google maps
Občina: Ljubljana
Regija: Osrednjeslovenska regija
Kontakti: 014018000
040384664

http://www.evino.si
Gašper Čarman
 
Vodstvo podjetja: Direktor: GAŠPER ČARMAN, tel.: 01/4018000, fax: 01/4018009,
prokurist: Nina Čarman
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: ALEŠ KMET,
Matična številka: 1912771
Davčna številka: 53052021
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Število zaposlenih: 19
Velikost podjetja: Malo
Delež izvoza v prihodku: 14,00 %
Tradicija od: 2004
Države izvoza po regijah: Avstrija
Belgija
Bosna in Hercegovina
Češka Republika
Črna gora
Francija
Hrvaška
Irska
Italija
Nemčija
Nizozemska
Portugalska
Španija
Srbija
Švica
Velika Britanija
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati: Azija, Kitajska, Srednja Amerika
Opis podjetja: Vinoteka z okusom je slogan, s katerim smo se pred desetimi leti podali na pot med ljubitelje dobrih vin in ostalih pijač, kulinarike in prijetnega druženja. V spletni vinoteki in eVino BARu nudimo pijače priznanih domačih in tujih blagovnih znamk in izbrane kulinarične dobrote, pri izboru in nakupu pa vam tudi strokovno svetujemo. V kleti eVina imamo trenutno več kot 600 etiket ter 100 vinarjev, največ iz Slovenije, veliko pa tudi iz Italije, Francije, Avstrije, Španije, Portugalske, ZDA, Čila in Južne Afrike. Smo uradni zastopnik za prodajo nekaterih najboljših slovenskih kleti (Marjan Simčič, Movia, Ščurek, Sutor, Posestvo Burja, ...) in nekaterih tujih vinarjev (Ferrari, Gravner, Jermann, Ornellaia, Champagne Pol Roger, Champagne Salon, ...). Vino hranimo v idealnih pogojih kar 8 metrov pod zemljo, cena pa je ista kot pri vinarju. Pred časom smo trgu predstavili tudi izvrstno in cenovno dostopno serijo lastnih vin pod imenom Gašper, ki jo sestavljajo vrste Chardonnay & Rebula, Cabernet & Merlot, Malvazija, Merlot, Sivi Pinot in Merlot & Refošk ter peneče vino sorte Chardonnay. Poleg vinskih blagovnih znamk ponujamo širok asortiman destilatov, brezalkoholnih pijač, kave in čajev priznanih blagovnih znamk ter izbrane gurmanske poslastice (oljčna olja, kisi, pelati, testenine in španski pršut). V naši spletni trgovini in BARu lahko poleg kozarcev svetovno priznane blagovne znamke Riedel kupite tudi darilno embalažo, bone, knjige in druge vinske dodatke in darila. Pri nas si lahko izposodite kozarce, naročite catering ali izdelavo vinske karte za različne priložnosti. Pri izbiri najboljšega vina za vaš okus vam svetujemo, zato nas obiščite v eVino BARu na Šmartinski cesti 53 v Ljubljani.
Opis proizvodov in storitev: Vinoteka z okusom je slogan, s katerim smo se pred desetimi leti podali na pot med ljubitelje dobrih vin in ostalih pijač, kulinarike in prijetnega druženja. V spletni vinoteki in eVino BARu nudimo pijače priznanih domačih in tujih blagovnih znamk in izbrane kulinarične dobrote, pri izboru in nakupu pa vam tudi strokovno svetujemo. V kleti eVina imamo trenutno več kot 600 etiket ter 100 vinarjev, največ iz Slovenije, veliko pa tudi iz Italije, Francije, Avstrije, Španije, Portugalske, ZDA, Čila in Južne Afrike. Smo uradni zastopnik za prodajo nekaterih najboljših slovenskih kleti (Marjan Simčič, Movia, Ščurek, Sutor, Posestvo Burja, ...) in nekaterih tujih vinarjev (Ferrari, Gravner, Jermann, Ornellaia, Champagne Pol Roger, Champagne Salon, ...). Vino hranimo v idealnih pogojih kar 8 metrov pod zemljo, cena pa je ista kot pri vinarju. Pred časom smo trgu predstavili tudi izvrstno in cenovno dostopno serijo lastnih vin pod imenom Gašper, ki jo sestavljajo vrste Chardonnay & Rebula, Cabernet & Merlot, Malvazija, Merlot, Sivi Pinot in Merlot & Refošk ter peneče vino sorte Chardonnay. Poleg vinskih blagovnih znamk ponujamo širok asortiman destilatov, brezalkoholnih pijač, kave in čajev priznanih blagovnih znamk ter izbrane gurmanske poslastice (oljčna olja, kisi, pelati, testenine in španski pršut). V naši spletni trgovini in BARu lahko poleg kozarcev svetovno priznane blagovne znamke Riedel kupite tudi darilno embalažo, bone, knjige in druge vinske dodatke in darila. Pri nas si lahko izposodite kozarce, naročite catering ali izdelavo vinske karte za različne priložnosti. Pri izbiri najboljšega vina za vaš okus vam svetujemo, zato nas obiščite v eVino BARu na Šmartinski cesti 53 v Ljubljani.
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
47.250 Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah s pijačami
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
46.17.12 Posredovanje pri veleprodaji pijač  
Izvozni proizvodi po klasifikaciji HS
220860 Vodka
220421 Vina,druga,in grozdni mošt,v posodah do 2l
220840 Rum in žganje iz sladkornega trsa (tafia)
220830 Viski
220410 Vina,peneča
Panoge: Trgovina
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2021, zadnje ažuriranje 30.06.2022.
Datum zadnjega vnosa 24.11.2022.