Predstavljamo
javni razpisi
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

MEDISANUS d.o.o.

Podjetje: MEDISANUS d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 LJUBLJANA

Google maps
Občina: Ljubljana
Regija: Osrednjeslovenska regija
Kontakti: 013200809

http://www.medisanus.com
Marija Žlebnik
 
Vodstvo podjetja: Direktor: MARIJA ŽLEBNIK, tel.: 013200809,
Prokurist: Aleksander Žlebnik
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Marija Žlebnik,
Matična številka: 1721593
Davčna številka: 96776986
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Število zaposlenih: 7
Velikost podjetja: Mikro
Prihodek: 278.650,00 €
Delež izvoza v prihodku: 59,00 %
Tradicija od: 2002
Celotni kapital: 136.323,00 €
Celotna sredstva: 237.666,00 €
Zastopstva tujih blagovnih znamk in podjetij: Trženje medicinskih pripomočkov, prehranskih dopolnil in kozmetike : Zastopamo italijansko podjetje Phytogarda in vse njihove blagovne znamke, izmed katerih bi izpostavila Sanagol, Vitadyn, Fermentix, Lumaxin. Njihove izdelke tržimo v lekarnah in specializiranih trg
Trženje ultrazvočnih razpršilnikov eteričnih olj, dekorativnih osvežilcev zraka in naravnih eteričnih olj: Zastopamo italijansko podjetje Gisa Wellness in tržimo njihove ultrazvočne razpršilnike eteričnih olj, dekorativne osvežilce zraka in njihova naravna eterična olja
Opis podjetja:
Podjetje MediSanus d.o.o. se ukvarja s storitveno dejavnostjo - registracijo zdravil, medicinskih pripomočkov, prehranskih dopolnil; razvrstitvijo zdravil na listo, prijavo cen zdravil in pomoč pri trženju zdravila na slovenskem trgu. Prav tako se podjetje ukvarja z marketingom zdravil, medicinskih pripomočkov, prehranskih dopolnil, izdelkov za dobro počutje (razpršilniki, naravna eterična olja)  in predstavitvijo izdelkov slovenskim zdravnikom, lekarnam, specializiranim prodajalnam, ipd. Zadnja leta pa je podjetje tudi ekskluzivni distributer in prodajalec različnih izdelkov različnih podjetij iz tujine.   
Opis proizvodov in storitev:
Osnovna dejavnost podjetja je storitvena dejavnost na področju registracije zdravil, medicinskih pripomočkov, priprava dokumentacije za razvrstitev zdravil na listo, prijava cen zdravil. Ukvarjamo se tudi z marketingom zdravil za tujega poslovnega partnerja. 
Zadnja leta pa se aktivno ukvarjamo z distribucijo in prodajo medicinskih pripomočkov, prehranskih dopolnil, kozmetike in izdelkov za dobro počutje ljudi (razpršilniki, naravna eterična olja, ipd...)
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
72.190 Raziskovalna in razvojna dejavnost na drugih področjih naravoslovja in tehnologije
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
72.19.19 Raziskovanje in eksperimentalni razvoj na področju drugih naravoslovnih ved  
Panoge: Storitve
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2022, zadnje ažuriranje 30.06.2022.
Datum zadnjega vnosa 02.10.2023.