Predstavljamo
SID banner 15032022
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

M2M d.o.o.

Podjetje: M2M d.o.o.
Naslov: Koroška cesta 48A, 3320 VELENJE

Google maps
Občina: Velenje
Regija: Savinjska regija
Kontakti: 031393334

http://www.m2m-is.si
Jože Novinšek
 
Vodstvo podjetja: Prokurist: Jože Novinšek
Direktor: Rok Basle
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Jože Novinšek,
Matična številka: 1637002
Davčna številka: 91632170
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Število zaposlenih: 7
Velikost podjetja: Mikro
Prihodek: 365.908,00 €
Delež izvoza v prihodku: 30,00 %
Tradicija od: 2001
Celotni kapital: 290.322,00 €
Zastopstva tujih blagovnih znamk in podjetij: QAD Inc.: Distrubucija ERP sistema za proizvodna podjetja: QAD Enterprise Application
Rocket SW: Distribucija BI sistema CorVU
Odette: Partner za šolanje MMOG/LE
Države izvoza po regijah: Hrvaška
Italija
Litva
Nemčija
Srbija
Turčija
Združene države Amerike
Opis podjetja: Poslanstvo podjetja M2M je izboljšava in poenostavitev poslovanja naši strank z uporabo specializiranega in cenovno dostopnega ERP sistema ter implementacija najboljših poslovnih praks, ki jih predstavlja standard MMOG/LE. Pri tem uporabljamo poslovna in tehnološka znanja ter bogate večletne izkušnje.M2M je distributer QAD ERP sistema, črtne kode, RFID rešitev ter EDI integrator. V M2M ponujamo tehnične in poslovne rešitve v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji ter Bosni in Hercegovini. Kot partner QAD-a ponujamo svoje storitve tudi globalno. Hkrati v teh državah nastopamo kot parter Odette pri usposabljanju podjetij in zaposlenih za doseganje MMOG/LE standarda.Kombinacija najboljših poslovnih praks (standard MMOG/LE), ki so vgrajene v grafično prikazane poslovne procese, in specializiranega ter cenovno dostopnega ERP sistema (QAD Enterprise Applications) za proizvodna in storitvena podjetja, je eden od ključev do uspeha naših strank.Za potrebe nadzora stroškov ter primerjavo s planiranimi cilji uporabljajo naše stranke module ACM (Advanced Costing Modules), ki so del ERP sistema in nadgrajujejo osnovni sistem planskih cen. ACM omogoča obračun materiala po FIFO in tehtani povprečni ceni ter obračun proizvodnje in storitev po različnih stroškovnih cenah, ki so nastavljive s pomočjo formul. ACM je zanimiv tako za stranke, ki želijo spoštovati IFRS (IAS 2), kot za stranke, ki želijo popolno informacijo o stroških za potrebe kontrolinga. Moduli ACM-a so: ACM Material Costing, ACM Product Costing in ACM Service and Support Costing.
Opis proizvodov in storitev: Naše storitve so vezane na ERP sistem sistem QAD Enterprise Applications, ki je specializiran za proizvodna podjetja - www.qad.com.
Razvili smo tudi specializiran modul - Advanced Costing Modules (ACM), ki dopolnjuje standardno funkcionalnost ERP sistema QAD Enterprise Applications z metodami obračuna, ki so skladne z IFRS. Rezultati obračunov se lahko knjižijo v glavno knjigo ali pa uporabljajo samo za dodaten kontroling. ACM je razvit v angleškem jeziku, lahko pa se enostavno prevaja v druge jezike. Delovanje ACM-a se lahko prilagaja za druga pravna okolja ali specifične potrebe strank brez programiranja. Programi so napisani ob spoštovanju QAD-ovih programskih strandardov in se obnašajo ter izgledajo kot del osnovnega priodukta. Modul "Material Costing" vključuje metode: FIFO, Tehtano povprečno, Drsečo povprečno in t.i. Actual costing. Obračun je eksaktne za vsako transakcijo - brez aproksimacij ali računanja povprečnih dnevnih zneskov. Modul "Product costing" obračunava točne stroške delovnih nalogov (DN) oziroma stroškovno ceno izdelkov. Istočasno se lahko uporablja več različnih stroškovnih setov. Stroškovni seti in njihovi stroškovni elementi (delo, režija, koopreacija, ipd.) so v celoti nastavljivi, prav tako njihov izračun oziroma način njihove pridobitve v ERP sistemu.
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
62.090 Druge z informacijsko tehnologijo in računalniškimi storitvami povezane dejavnosti
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
62.01.11 Načrtovanje in razvoj uporabniške programske opreme  
Panoge: Elektronika, IT in telekomunikacije
Podatki o boniteti subjekta:
9/10
ODLIČNA bonitetna ocenaNaroči bonitetno poročilo
Bonitete zagotavlja sistem EBONITETE.SI
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2021, zadnje ažuriranje 30.06.2022.
Datum zadnjega vnosa 24.11.2022.