Predstavljamo
SID banner 15032022
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

LUMAR INŽENIRING d.o.o.

Podjetje: LUMAR INŽENIRING d.o.o.
Naslov: Limbuška cesta 32A, 2000 MARIBOR

Google maps
Občina: Maribor
Regija: Podravska regija
Kontakti: 024216750

http://www.lumar.si
http://www.blackline.si
Vodstvo podjetja: Direktor: Marko Lukić
Direktor za tehnično področje: Gorazd Šmid
Direktor za podporo poslovanju : Matjaž Merkan
Prokurist: Hilda Lukić
Matična številka: 1625764
Davčna številka: 68765550
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Število zaposlenih: 87
Velikost podjetja: Srednje
Prihodek: 19.178.767,00 €
Delež izvoza v prihodku: 20,00 %
Tradicija od: 1993
Celotni kapital: 7.804.290,00 €
Blagovne znamke: LUMAR: Lumar je vodilni slovenski proizvajalec skoraj nič-energijskih montažnih objektov, ki je s svojimi inovativnimi in okolju prijaznimi rešitvami prisoten tako v Sloveniji kot tujini.
BlackLine: Dizajn brez kompromisov Avantgardna arhitektura, nenavadni materiali, zdravju prijazna izgradnja in najmodernejša hišna tehnika – hiše BlackLine poosebljajo dizajn brez kompromisov. Hiše BlackLine
Države izvoza po regijah: Avstrija
Italija
Nemčija
Švica
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati: Evropska unija
Opis podjetja: Družinsko podjetje Lumar je bilo ustanovljeno leta 1993. V treh desetletjih delovanja je podjetje zgradilo preko 2.450 različnih montažnih objektov v Sloveniji, Italiji, Avstriji, Nemčiji, Švici in Franciji. Filozofija razmišljanja, delovanja in razvoja podjetja je usmerjena v ustvarjanje kakovostnih objektov, ki ob minimalnem obremenjevanju okolja ponujajo maksimalno bivalno ugodje in visoko energetsko učinkovitost. Vse to se odraža v sloganu podjetja Živi najbolje.

Z zgodnjo usmeritvijo v trajnostno gradnjo, hitrim vpeljevanjem sodobnih znanj in tehnologij za gradnjo inovativnih objektov v pasivnem standardu, ustvarjanjem novih trendov ter praktično neomejenimi možnostmi izpolnjevanja individualnih želja in pričakovanj kupcev, se je podjetje uveljavilo kot najbolj inovativno in uspešno slovensko podjetje med proizvajalci montažnih objektov. Nove trende trajnostne gradnje prikazujejo v vzorčni hiši v Dragomlju, ki je prva slovenska hiša s certifikatom Active House. 

Danes je Lumar IG vodilni slovenski proizvajalec skoraj nič-energijskih montažnih zgradb, ki je s svojimi inovativnimi in okolju prijaznimi rešitvami prisoten v Sloveniji in tujini. 
Opis proizvodov in storitev: Gradnja nizkoenergijskih in skoraj nič-energijskih, pasivnih montažnih objektov. Naše kakovostne energetsko varčne in pasivne gradnje so sestavljene iz popolnoma naravnih materialov ter ustvarjajo zdravo in prijetno bivalno klimo. V svojem celotnem življenjskem ciklu pa minimalno obremenjujejo okolje. Ob gradnji stanovanjskih hiš pozornost posvečamo tudi razvoju projektov gradnje za trg in gradnji večjih javnih objektov.
Video predstavitev podjetja
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
16.230 Stavbno mizarstvo in tesarstvo
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
16.23.20 Lesene montažne stavbe  
Izvozni proizvodi po klasifikaciji HS
940600 Montažne zgradbe
Certifikati: AAA Boniteta odličnosti
Panoge: Gradbeništvo in gradnja
Industrijska proizvodnja in materiali
Energija
Podatki o boniteti subjekta:
9/10
ODLIČNA bonitetna ocenaNaroči bonitetno poročilo
Bonitete zagotavlja sistem EBONITETE.SI
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2021, zadnje ažuriranje 30.06.2022.
Datum zadnjega vnosa 24.11.2022.