Predstavljamo
Poslovni nasveti
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

SFS - K d.o.o.

Podjetje: SFS - K d.o.o.
Naslov: Holcerjeva ulica 19, 2204 MIKLAVŽ NA DRAVSKEM POLJU

Google maps
Občina: Miklavž na Dravskem polju
Regija: Podravska regija
Kontakti: +386 (0)51 800 078
www.sfs.com
Sanela Kudić
 
Vodstvo podjetja: Direktor: Sanela Kudić
Prokurist: HARIS KUDIĆ
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino:
Matična številka: 6953697
Davčna številka: 59806419
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Povezave s podjetji:
Število zaposlenih: 27
Velikost podjetja: Malo
Prihodek: 1.796.742,00 €
Delež izvoza v prihodku: 99,00 %
Tradicija od: 2015
Celotni kapital: 59.087,00 €
Celotna sredstva: 394.006,00 €
Blagovne znamke:
Zastopstva tujih blagovnih znamk in podjetij:
Predstavništva:
Države izvoza po regijah:
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati:
Opis podjetja:
Podjetje SFS-K d.o.o. je bilo ustanovljeno v letu 2015 in je na trgu zelo uspešno napredovalo na področju električne montaže procesne tehnike. Zanesljive, hitre in kvalitetne storitve na projektih so plod dolgoletnega sodelovanja z tujimi partnerji. Zagotavljamo vam najboljše razmerje med ceno in kvaliteto naših storitev. Z izkušenimi sodelavci smo pripravljeni sprejemati vedno nove izzive.
Opis proizvodov in storitev:
ROBOTSKA TEHNIKA
Naša največja in najbolj obširna dejavnost je Robotika za katero je tudi naše osebje najbolj specializirano. Ukvarjamo se z vsemi segmenti robotizacije kot so varilna tehnika(točkovno, plazma-lasersko in podprašno varjenje) lepilna tehnika(vroče/hladno), lakirno procesna tehnika(robotizirano lakiranje površin, zaščitnih, osnovnih do končnih nanosov barve) ter logistika(sortirnice, pakirnice in shrambe). To dejavnost opravljamo od montaže kabelskih polic in pokrovov, ožičenja, priklopov in označevanja do E/A pregleda in VDE meritev.
PROCESNA TEHNIKA
Naše podjetje vam nudi tudi elektroinštalacije procesne tehnike, katera je ena najbolj zahtevnih panog v našem podjetju. Usposobljeni smo za vsa elektro montažna dela v petrokemiji kot so lakirnice v avtomobilski industriji, elektrarne, rafinerije ter farmacije. To dejavnost opravljamo od montaže kabelskih polic in pokrovov, elektro omar in pultov, ožičenja, priklopov in označevanja do E/A pregleda in VDE meritev.
POŽARNA VARNOST
Ena od mnogih panog, ki jih opravljamo, je elektroinštalacija na področju požarne varnosti. Naši sodelavci so usposobljeni in certificirani za vsa elektromontažna dela na področju požarne varnosti. To dejavnost opravljamo od montaže kabelskih polic in pokrovov, elektro omar in pultov, ožičenja, priklopov in označevanja do E/A pregleda in VDE meritev.
TRANSPORTNA TEHNIKA
Podjetje vam nudi elektroinštalacije transportne tehnike kot so regalna skladišča, trakovi za transport prtljage na letališčih, SKID transportni trakovi, EHB, transportne dvižne mize. To dejavnost opravljamo od montaže kabelskih polic in pokrovov, elektro omar in pultov, ožičenja, priklopov in označevanja do E/A pregleda in VDE meritev.
Video predstavitev podjetja
Ključne besede:
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
62.010 Računalniško programiranje
Certifikati: ISO 9001
AAA Boniteta odličnosti
Panoge: Elektronika, IT in telekomunikacije
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2019, zadnje ažuriranje 30.06.2020.
Datum zadnjega vnosa 13. 01. 2021