Predstavljamo
Poslovni nasveti
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

Kreatif Design Ltd

Podjetje: Kreatif Design Ltd
Naslov: Neubergerjeva ulica 3, 1000 LJUBLJANA

Google maps
Občina: Ljubljana
Regija: Osrednjeslovenska regija
Kontakti: 031345400

www.kreatif-design.com
Andrej Kregar
 
Vodstvo podjetja: Direktor: Andrej Kregar, tel.: 031345400,
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Andrej Kregar ,
Matična številka: 7018347
Davčna številka: 60492546
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Povezave s podjetji:
Velikost podjetja: Mikro
Prihodek: 25.936,00 €
Delež izvoza v prihodku: -
Tradicija od: 2016
Blagovne znamke:
Zastopstva tujih blagovnih znamk in podjetij:
Predstavništva:
Države izvoza po regijah: Slovaška: 50 %
Kanada: 40 %
Nizozemska: 10 %
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati:
Opis podjetja: Kreatif Design - "makes a difference" 

V podjetju smo združeni mladi notranji oblikovalci in industrijski oblikovalci ponujamo to kar je naša najpomembnejša vrlina, da lahko produciramo sveže in neobremenjene kreativne ideje ter rešitve, ki jih izvedemo v zelo kratkem roku.

OBLIKUJEMO PRIHODNOST
Ustvarjamo izdelke in prostore, ki bodo segali vse do danes poznanih statičnih, kreativnih ali tehnoloških omejitev in stremimo k temu, da z vsakim projektom te meje tudi premikamo. Oblikujemo za danes z mislijo na to, kaj bomo potrebovali že jutri.

POSVETIMO SE RAZVOJU
Nismo le oblikovalci in esteti, ampak smo inženirji, ki se posvečamo sodobni tehnologiji, trajnosti, vzdržljivosti in cenovni sprejemljivosti. Našim strankam ponujamo celovite rešitve, ki so plod izkušenj in sodelovanja z najboljšimi podjetiji.
Opis proizvodov in storitev: Podjetjem pri uresničevanju poslovnih ciljev pomagamo z razvojem in oblikovanjem novih izdelkov. Oblikovanje vsakega novega izdelka nam predstavlja izziv, ki se ga z navdušenjem lotimo in ga z visoko stopnjo odgovornosti do naročnika tudi izpeljemo. Naša interdisciplinarna ekipa strokovnjakov je že večkrat dokazala, da naročnikom prinaša visoko dodano vrednost, ki v zgodnji fazi razvoja izdelka zmanjšuje tveganja ter verjetnost napačnih poslovnih odločitev. Naše oblikovalske rešitve uporabnikom zagotavljajo enostavno uporabo in berljivo obliko izdelkov, ki jih ne bodo pustili ravnodušnih tudi po dolgotrajni uporabi.

Prav tako pa ponujamo tudi arhitekturne rešitve. Danes studio sestavljajo kreativni mladi arhitekti, ki ustvarjamo arhitekturo, ki bo segala vse do danes poznanih statičnih, kreativnih ali tehnoloških omejitev in želimo v prihodnje te meje tudi premikati. V ta namen smo sestavili ekipo z raznovrstnimi specializacijami, kar nam zagotovi, da so naši projekti na vseh nivojih vrhunsko dovršeni. Ko ustvarjamo, imamo arhitekti Kreatif Designa neprestano v mislih uporabnike, ki živijo vse hitrejše in bolj dinamično življenje. Naše sodobne rešitve so tem svetu preprosta odločitev, saj so zasnovane tako, da današnji stil življenja olajšajao. Arhitekti in notranji oblikovalci Kreatif Design razumemo svoje poslanstvo kot dolžnost, da ob snovanju vsakega projekta uporabljamo kreativno mišljenje, ki vas pripelje do še ne uresničenih rešitev. Ne želimo dopustiti, da bi vkalupili svoje delo na preizkušene rešitve, ampak skušamo iztisniti iz vsake situcaije in nestandardnih zahtev naročnikov čim več kvalitetnih prostorov s kreatifnimi rešitvami.
Video predstavitev podjetja
Ključne besede:
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
74.100 Oblikovanje, aranžerstvo, dekoraterstvo
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
71.11.10 Arhitekturni načrti in risbe  
Certifikati:
Panoge:
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2019, zadnje ažuriranje 30.06.2020.
Datum zadnjega vnosa 22. 10. 2020