Predstavljamo
SID
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

TDK d.o.o.

Podjetje: TDK d.o.o.
Naslov: Jadranska cesta 27, 2000 MARIBOR

Google maps
Občina: Maribor
Regija: Podravska regija
Kontakti: 056684590

Matjaž Kanduč
 
Vodstvo podjetja: Direktor: Matjaž Kanduč, tel.: 056684590,
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Matjaž Kanduč ,
Matična številka: 6406670
Davčna številka: 81570180
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Povezave s podjetji:
Število zaposlenih: 0
Velikost podjetja: Mikro
Delež izvoza v prihodku: -
Tradicija od: 1964
Blagovne znamke: Tomos: Tomos je danes na trgu uveljavljen in dobro poznan blagovna znamka visoko kakovostnih in uporabniku prijaznih dvokoles in koles s pomožnim motorjem.
Zastopstva tujih blagovnih znamk in podjetij:
Predstavništva:
Države izvoza po regijah: Avstrija
Belgija
Bosna in Hercegovina
Finska
Francija
Hrvaška
Japonska
Makedonija
Nemčija
Nizozemska
Norveška
Srbija
Švedska
Švica
Velika Britanija
Združene države Amerike
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati:
Opis podjetja: Družba Tomos je danes na trgu uveljavljen in dobro poznan proizvajalec visoko kakovostnih in uporabniku prijaznih dvokoles in koles s pomožnim motorjem. Začetki segajo v daljno leto 1954 ko je v Kopru bil postavljen temelj današnje družbe in pričetek bogate zgodovine razvoja in proizvodnje Tomosovih dvokoles. Danes je Tomos podjetje z jasno vizijo in v prihodnost usmerjeno poslovno strategijo. Od leta 1998 je del mednarodne korporacije Hidria. Izdelčna paleta obsega preko 40 modelov oz. vozil, prilagojenim različnim trgom in (zahtevnim) širokim potrebam kupcev z značilnim oblikovnim slogom. Z lastnim razvojem je vsak model še dodatno približan željam kupcev. Tomos ima danes pet ključnih produktnih linij, ki so usmerjene v uporabnika in izhajajo iz njegovih potreb bodisi po neizmernem užitku svobode ali potreb po ekonomičnem in okolju prijaznem transportu. In sicer: a) Kolesa s pomožnim motorjem (do 25 km/h) b) Motorna kolesa (do 45 km/h) c) Linija skuterjev od 50ccm do 150ccm d) Linija dostavnih vozila za institucionalne uporabnike e) Električna vozila. Vsa vozila ustrezajo strogim zahtevam/standardom glede onesnaževanja okolja s hrupom in izpušnimi plini. Vozila imajo certifikat EEC (EU), DOT in EPA (ZDA).
Opis proizvodov in storitev: STANDARD:Če pri mopedu iščete preprosto, a kakovostno in cenovno ugodno različico, je Standard pravšnja izbira. Okretni malček v različnih barvnih izvedbah med drugim ponuja dve avtomatski prestavi za zgledno pospeševanje ter mehko prednje in zadnje vzmetenje, ki skupaj z udobnim sedežem zagotavlja udobno vožnjo.
FLEXER XL:Odlična izbira, ko gre za varčen vstop v družbo motoristov! Ekonomičen, udoben in opremljen z večjimi kolesi, ki zagotavljajo odličen nadzor v vseh elementih vožnje. Ni dvoma - ta lahek in čvrst moped z oljno črpalko za lažji dotok goriva na vseh bencinskih servisih vam bo v brezskrben užitek na vaših vsakdanjih poteh.
Video predstavitev podjetja
Ključne besede:
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
30.910 Proizvodnja motornih koles
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
30.91.11 Motorna kolesa in kolesa s pomožnim motorjem z notranjim zgorevanjem, s prostornino valja > 50 cm3  
Certifikati: ISO 9001
Panoge: Industrijska proizvodnja in materiali
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2019, zadnje ažuriranje 30.06.2020.
Datum zadnjega vnosa 13. 01. 2021