Predstavljamo
Poslovni nasveti
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

NOVELA, d.o.o.

Podjetje: NOVELA, d.o.o.
Naslov: Cesta maršala Tita 86, 4270 JESENICE

Google maps
Občina: Jesenice
Regija: Gorenjska regija
Kontakti: 041 654 329


www.novela.si
Vodstvo podjetja:
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Nejc Štular ,
Matična številka: 5942462
Davčna številka: 68740182
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Število zaposlenih: 1
Velikost podjetja: Mikro
Prihodek: 203.027,00 €
Tradicija od: 1996
Celotni kapital: 148.001,00 €
Celotna sredstva: 280.713,00 €
Zastopstva tujih blagovnih znamk in podjetij: LANAFORM: Izdelki za hujšanje, lepoto, zdravje, aromaterapijo in tudi masažo.
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati: Bosna in Hercegovina, Črna gora, Hrvaška, Kosovo, Makedonija, Srbija
Opis podjetja:
Novela d.o.o. je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1996. Dejavnosti podjetja so zelo razpršene. Primarno dejavnost predstavlja veleprodaja raznovrstnih izdelkov za zdravje, boljše počutje in nego telesa. Smo ekskluzivni uvoznik izdelkov svetovno priznanega belgijskega podjetja Lanaform, s katerim sodelujemo že 15 let. Podjetje Lanaform je poznano po kvalitetnih produktih in dolgoletni tradiciji. Na tržišču je prisotno že več kot 42 let, svoje produkte pa prodaja v 50-ih državah po svetu. Naš pester in raznolik prodajni program zajema več kot 100 različnih inovativnih izdelkov, ki jih lahko najdete v vseh večjih spletnih trgovinah, specializiranih trgovinah Baby center d.o.o., Big bang d.o.o., Tuš drogerijah, nekaterih lekarnah in specializiranih trgovinah z medicinskimi pripomočki.
Našo sekundarno dejavnost predstavlja terapevtsko - lepotni center, ki v letošnjem letu praznuje 10 obletnico delovanja. Našim obiskovalcem ponujamo raznovrstno skupinsko vadbo, kot so pilates, joga, aerobika, vadba za starejše, specialna vadba za zdravo hrbtenico, Zumba ... Vsem tistim, ki raje vadijo individualno je na voljo manjši kardio fitnes in osebno trenerstvo. V našem centru je tudi sončni studio z Ergoline solarijem. Organiziramo tudi razne delavnice in izobraževanja na temo zdravega načina življenja in duhovne rasti. Ponašamo se z bogato ponudbo wellness storitev, ki zajema masažo, terapevtske storitve, anticelulitni program in shujševalni program, depilacije, manikuro, pedikuro … Trudimo se, da je naša storitev kvalitetna, strokovna, smo predani nenehnemu izpopolnjevanju in izobraževanju, sledimo novim trendom, z namenom, da kar najbolj optimalno izboljšamo počutje in psihofizično stanje naših cenjenih obiskovalcev.
Opis proizvodov in storitev: Naš pester in raznolik prodajni program zajema več kot 100 različnih inovativnih izdelkov, ki jih lahko najdete v vseh večjih spletnih trgovinah, specializiranih trgovinah Baby center d.o.o., Big bang d.o.o., Tuš drogerijah, nekaterih lekarnah in specializiranih trgovinah z medicinskimi pripomočki.
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
47.990 Druga trgovina na drobno zunaj prodajaln, stojnic in tržnic
Dodatne dejavnosti po klasifikaciji SKD
47.990 Druga trgovina na drobno zunaj prodajaln, stojnic in tržnic
47.990 Druga trgovina na drobno zunaj prodajaln, stojnic in tržnic
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
46.43.11 Veleprodaja električnih gospodinjskih naprav, razen radijskih, televizijskih in fotografskih  
Izvozni proizvodi po klasifikaciji HS
851020 Aparati za striženje
940490 Posteljnina,druga
330499 Izd.za lepotenje,ličenje in izd.za nego kože,drugi
901910 Aparati za mehanoterap.,masažo,psihološkatestiranja
821420 Garniture in priprave za manikiranje,pedikiranje
Panoge: Trgovina
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2020, zadnje ažuriranje 30.06.2021.
Datum zadnjega vnosa 2. 07. 2021