Predstavljamo
Poslovni nasveti
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

ART d.o.o. Metlika

Podjetje: ART d.o.o. Metlika
Naslov: Črnomaljska cesta 1, 8330 METLIKA

Google maps
Občina: Metlika
Regija: Jugovzhodna regija
Kontakti: 07-30-63-450
07-30-63-451


www.art.si
Rajko Adlešič
 
Vodstvo podjetja: Direktor: Rajko Adlešič
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Uroš Adlešič ,
Matična številka: 5430950
Davčna številka: 65148070
Osnovna dejavnost: Storitve
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Povezave s podjetji:
Število zaposlenih: 3
Velikost podjetja: Mikro
Prihodek: 307.387,00 €
Delež izvoza v prihodku: -
Tradicija od: 1990
Celotni kapital: 105.454,00 €
Celotna sredstva: 138.151,00 €
Blagovne znamke:
Zastopstva tujih blagovnih znamk in podjetij:
Predstavništva:
Države izvoza po regijah:
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati: Jugovzhodna Evropa, Ruska federacija, Srednja Evropa
Opis podjetja:
Art d.o.o. je IT-podjetje, ki z inovativnimi in najsodobnejšimi rešitvami skrbi za optimizacijo in upravljanje poslovnih procesov v različnih podjetjih, organizacijah in ustanovah.
Naše delo je plod znanja vrhunskih strokovnjakov ter najsodobnejše informacijske tehnologije.
Za naročnike rešujemo najzahtevnejše poslovne in tehnološke izzive ter ustvarjamo učinkovite IT-rešitve, ki jim zagotavljajo konkurenčno prednost in nudimo nove razvojne možnosti ter posledično še boljše poslovne rezultate.
Opis proizvodov in storitev: Sodobno vodenje zahteva vedno kompleksnejše nadzorne sisteme, s katerimi lahko učinkovito vodimo podjetja, organizacije, domove.
Proizvodnja omogoča vodenje delovnih nalogov za proizvodno ali za servisno-storitveno dejavnost, izdelavo normativov za lastne proizvode, vodenje proizvodnih skladišč (možno je vodenje več različnih proizvodnih skladišč).
Na trgu so tako veliki kot manjši igralci in prav slednjih le nedvomno več. Manjši obrtniki, trgovci in gostinski ponudniki potrebujejo njim prilagojene programe, ki jim delo resnično olajšajo in jih razbremenijo.
Naš blagajniški program za trgovino in restavracije (davčna blagajna) je uporabniku prijazen in razumljiv sistem, ki bo vaše poslovanje maksimalno izboljšal in poenostavil.
V podjetju ART stremimo k učinkovitim rešitvam, ki uporabniku olajšajo poslovanje, nadzor in analitiko. Zato tudi sami razvijamo spletne aplikacije, ki podjetjem, organizacijam, društvom ali drugim pravnim osebam pomagajo pri organizaciji dejavnosti in poslovnih procesov.
V našem podjetju smo specializirani za razvoj mobilnih aplikacij na platformi Android, ki velja za svetovno najbolj priljubljeno platformo za mobilne naprave. Android uporabnikom pametnih telefonov, tablic in drugih mobilnih naprav na dlan polaga tudi Google in dejansko celoten splet. Osnova, ki jo naši programerji uporabljajo pri snovanju mobilnih aplikacij, je programski jezik Java.
Za uspešno poslovanje in nemoten poslovni proces so, poleg nadzornih sistemov in mobilnih aplikacij, izjemno koristne in uporabne tudi namizne aplikacije oziroma aplikacije za namizne računalnike.
Številne aplikacije in sistemske rešitve lahko podjetju izjemno pripomorejo pri optimizaciji poslovnih procesov in uspehu podjetja pri prehitevanju konkurence, a brez sistemske podpore, ki je ogrodje celotnega poslovanja, je prednost težko ali celo nemogoče ohranjati.
Video predstavitev podjetja -
Ključne besede:
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
62.010 Računalniško programiranje
Certifikati:
Podatki o boniteti subjekta:
10/10
ODLIČNA bonitetna ocenaNaroči bonitetno poročilo
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2018, zadnje ažuriranje 23.05.2019.
Datum zadnjega vnosa 4. 05. 2020