Predstavljamo
Poslovni nasveti
Iskanje po zbirki slovenskih izvoznikov

INFOTRANS, d.o.o.

Podjetje: INFOTRANS, d.o.o.
Naslov: LJubljanska cesta 24b, 4000 KRANJ

Google maps
Občina: Kranj
Regija: Gorenjska regija
Kontakti: 031830404
042316078
042315029

www.infotrans.si
Igor Potočnik
 
Vodstvo podjetja: Direktor: Igor Potočnik, tel.: 031830404,
Prokurist: Gita Rojina
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: Igor Potocnik ,
Matična številka: 5404193
Davčna številka: 46021434
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Izvor kapitala: Domači kapital
Povezave s podjetji:
Število zaposlenih: 8
Velikost podjetja: Mikro
Prihodek: 471.839,00 €
Delež izvoza v prihodku: 3,00 %
Tradicija od: 1990
Celotni kapital: 74.410,00 €
Celotna sredstva: 165.952,00 €
Blagovne znamke: ClickTrans: ClickTrans je informacijska rešitev / program za upravljanje transportov – (TMS – Transport Management System) ter omogoča izvajanje mnogih faz v dobavnih verigah (SCM – Supply Chain Management).
Zastopstva tujih blagovnih znamk in podjetij:
Predstavništva:
Države izvoza po regijah:
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati:
Opis podjetja: INFOTRANS d.o.o. sestavlja ekipa področnih, svetovalnih, prodajnih, tehnoloških in razvojnih strokovnjakov z desetletji praktičnih izkušenj v rešitvah za logistiko, transport, prevozništvo in dobavne verige.
Zagotavljamo informacijske rešitve, storitve in izdelke za učinkovitost, sodobnost, digitaliziranost delovih okolij, procesov in aktivnosti. Uporabniki Infotrans rešitev potrebujete in dobite celovito rešitev na enem mestu.
ClickTrans, ClickTime, ClickTask so lastne informacijske rešitve za vodenje in izvajanje aktivnosti transportno-logističnih podjetij. Strokovnjaki Infotrans z vami planiramo, izvajamo in vzdržujemo vaše informacijsko okolje in ga povezujemo znotraj podjetja in v svet – z vašimi naročniki in prejemniki.
Rešitve in storitve so torej prilagojene, da popolnoma ustrezajo naročnikovim ciljem, reševanju težav ali podpri obstoječega delovanja v smeri izboljšav.
Infotrans je partner izbranih tehnoloških podjetij iz sveta, Evrope in Slovenije. Smo Certificiran Silver Microsoft Partner. Tako kompetentno razvijamo informacijske rešitve, nameščamo / nastavljamo / vzdržujemo Microsoft produkte ter kvalitetno optimiziramo delovanje. Z izobraževanjem zagotavljamo tudi znanje in spretnosti za učinkovito uporabo IT opreme in programskih rešitev v procesih. Infotrans je SAP Partner (Open Ecosystem) predvsem pa imamo dokazane uspešne integracije s sistemom SAP po horizontali in vertikali.
Cilj delovanja ekipe Infotrans je uspešnost in zadovoljstvo ljudi povezanih v aktivnostih podjetij, ustanov in oddelkov. Do tega vam omogočimo z dobrimi pogoji upravljanja in izvajanja vseh delov oskrbovalne verige izven in znotraj podjetja.
Opis proizvodov in storitev: ClickTrans, ClickTime, ClickTask so lastne informacijske rešitve za vodenje in izvajanje aktivnosti transportno-logističnih podjetij. Strokovnjaki Infotrans z vami planiramo, izvajamo in vzdržujemo vaše informacijsko okolje in ga povezujemo znotraj podjetja in v svet – z vašimi naročniki in prejemniki.
Rešitve in storitve so torej prilagojene, da popolnoma ustrezajo naročnikovim ciljem, reševanju težav ali podpri obstoječega delovanja v smeri izboljšav.
Video predstavitev podjetja
Ključne besede:
Klasifikacija podjetja:
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD
62.010 Računalniško programiranje
Dejavnosti po klasifikaciji CPA
62.01.11 Načrtovanje in razvoj uporabniške programske opreme  
Certifikati:
Panoge: Elektronika, IT in telekomunikacije
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2019, zadnje ažuriranje 30.06.2020.
Datum zadnjega vnosa 22. 10. 2020